Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Prodajne poti Mladinske knjige

S številnimi maloprodajnimi in veleprodajnimi enotami po Sloveniji in spletnimi prodajalnami smo (vam) vedno blizu. Tako končnim kot poslovnim kupcem. Tako dobaviteljem kot partnerjem.

Trgovine

Knjigarne in papirnice Mladinske knjige so pravi kraj za vse, ki želite knjigo pred nakupom vzeti v roke in jo prelistati. Možnosti vam zlepa ne bo zmanjkalo, pri izbiri iz res bogate ponudbe slovenskih in tujih knjig pa vam bodo z nasvetom z veseljem pomagali zaposleni. Napolnite šolske torbe svojim šolarjem, izberite igračo, izdelek iz darilnega programa ali opremite pisarno. Oglasite se tudi na katerem od številnih dogodkov, pripeljite otroke na pravljične urice, spoznajte najljubšega avtorja v živo. 

Poiščite trgovino v svoji bližini: Seznam trgovin >
 

Veleprodajni centri in poslovni portal Emka-biro.si

Pravi naslov za podjetja in ustanove, ki želite celovito in zanesljivo storitev pri oskrbi s papirniškim in pisarniškim materialom, biro opremo in tehniko, računalniško opremo in priborom, promocijskimi in poslovnimi darili. Ponujamo vam strokovno pomoč pri izbiri ter hitro in enostavno naročanje v največji slovenski spletni trgovini s pisarniškim materialom Emka-Biro.si. Čaka vas več kot 10.000 izdelkov.

Spletna knjigarna Emka.si

Največja ponudba knjig na enem mestu! V prenovljeni spletni knjigarni so vam na voljo knjige slovenskih založb, bogat izbor knjig v angleščini in drugih tujih jezikih, učbeniki in šolske potrebščine, revije … Skupaj več kot 1.100.000 naslovov! Pobrskajte še po dopolnjujočem izboru za dom in pisarno ter hitro, udobno in varno nakupujte preko računalnika, tablice ali telefona.

Obiščite našo spletno knjigarno: Emka.si >
 

Knjižni klub Svet knjige

Prvi in največji slovenski knjižni klub že 45 let združuje slovenske ljubitelje knjig in branja. Prinaša izbor najboljšega s celotnega slovenskega trga – svetovne in domače uspešnice, večne klasike, knjige za vso družino pa tudi glasbo, film, igrače in igre. Štirikrat letno brezplačno prejmete na dom pregleden katalog. Uveljavljate najmanj 20 % popusta na knjige, pri posebnih ponudbah pa tudi do 70 %.
Včlanite se še danes!

Nakupujete lahko v 21 klubskih centrih po Sloveniji ali 24/7 na spletu

 

Knjižni klub za otroke Ciciklub

Branje z otrokom je neprecenljivega pomena. V otroškem knjižnem klubu Ciciklub izluščimo najboljše iz slovenske knjižne ponudbe za otroke in pomagamo vzgajati bralčke v velike bralce. Štirikrat letno prejmete brezplačen katalog s knjigami, CD-ji, DVD-ji in igračami ter koristnimi nasveti za starše. Kupujete po vsaj 20 % nižjih cenah. Nakupujete lahko 24/7 na spletu ali v Cicikotičkih po Sloveniji, kjer za otroke pripravljamo tudi pravljične urice in delavnice.
Včlanite se še danes!

Nakupujete lahko v klubskih centrih po Sloveniji ali 24/7 na spletu

Trgovine Mladinska knjiga
Trgovine Mladinske knjige

Naše trgovine so zakladnice lepega in uporabnega

Dogodki

Vsi dogodki
, Botanični vrt - čajnica Primula
, Ljubljana - Cankarjev dom, Linhartova dvorana
predplačniske kartice mladinska knjiga plus 1

Predplačniške kartice Mladinska knjiga PLUS

Podarite e-knjige, zvočnice, branke in serije video vsebin z eno aplikacijo.

O-skupini_Emka_Blok
Emka.si

Naša spletna knjigarna je največja v Sloveniji.

Preverite.

Svet-knjige_Prijavnica
Svet knjige

Knjižni klub z najdaljšo tradicijo in največ člani

Preverite.

Menu