Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

O-skupini_Hero_Temelji-2

Poslanstvo, vrednote, vizija

Naše poslanstvo

Ustvarjalce in uporabnike bomo povezali v živo skupnost ter ustvarili prostor brezmejnih možnosti za domišljijo in estetiko, vseživljenjsko učenje ter kakovostno in zabavno preživljanje prostega časa. 

 

Naše vrednote

Kupec je v središču.
V središču našega razmišljanja in delovanja je vselej kupec. Za kupca ustvarjamo izdelke in mu zagotavljamo vrhunske storitve ter pošten in spoštljiv odnos. Poslušamo ga, razumemo njegove potrebe in ga vabimo k soustvarjanju naše zgodbe. Zadovoljen kupec je naš najpomembnejši ambasador. 

Odličnost je zaveza.
Vsak dan na vseh področjih naredimo najboljše, kar znamo. Kakovost, odličnost in najvišji standardi so naša zaveza pri izdelkih, storitvah in odnosih. Odličnost se ne kaže le v rezultatih dela, temveč tudi v pravočasnosti, ustvarjalnosti, enostavnosti. Razmišljamo strateško in ohranjamo ravnovesje med izkušnjami preteklosti, izzivi sedanjosti in ambicijami prihodnosti. 

Drug drugemu želimo uspeh. 
V skupnosti sodelavcev, ustvarjalcev, partnerjev  in uporabnikov se veselimo svojega uspeha in uspeha drugih, saj lahko le tako gradimo skupne uspehe. Sprejemamo različnost posameznikov in idej, ker nas krepi in bogati. S prijaznimi in spoštljivimi odnosi ter konstruktivnimi povratnimi informacijami ustvarjamo okolje, v katerem vsakdo dobi pomoč, če jo potrebuje. Učimo se drug od drugega in se drug na drugega lahko zanesemo. 

 

Trgovine Mladinska knjiga
Trgovine Mladinske knjige

Naše trgovine so zakladnice lepega in uporabnega

predplačniske kartice mladinska knjiga plus 1

Predplačniške kartice Mladinska knjiga PLUS

Podarite e-knjige, zvočnice, branke in serije video vsebin z eno aplikacijo.

O-skupini_Emka_Blok
Emka.si

Naša spletna knjigarna je največja v Sloveniji.

Preverite.

Svet-knjige_Prijavnica
Svet knjige

Knjižni klub z najdaljšo tradicijo in največ člani

Preverite.

Menu