Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

O-skupini_Hero_Temelji-2

O skupini Mladinska knjiga

Skupina Mladinska knjiga smo vodilno slovensko založniško in knjigotrško podjetje s pomembno vlogo v JV Evropi in družbami v petih državah.

O Skupini Mladinska knjiga

75 let delovanja. Več kot 120 milijonov izdanih knjig, ki jih najdemo v vsakem slovenskem domu in ob katerih so zrasle generacije. Vrhunsko izobraževalno gradivo, podprto s sodobnimi interaktivnimi potmi do znanja. Revije za otroke, ki navdušujejo že desetletja.

Več kot 50 trgovin po vsej Sloveniji, v katerih se na leto proda več kot milijon knjig in ki so nepogrešljiva knjižna infrastruktura strateškega pomena. Najbolj celovita ponudba učnega gradiva in šolskih potrebščin na enem mestu. Prvi in največji slovenski knjižni klub, Svet knjige, in otroški knjižni klub Ciciklub. Največja slovenska spletna knjigarna Emka.si z več kot 1.100.000 naslovi, ki jo mesečno obišče skoraj 200.000 obiskovalcev. Vse več malih, srednjih in velikih podjetij, ustanov in organizacij, ki nam zaupajo, ker ponujamo vrhunske izdelke za pisarno po konkurenčnih cenah ter celovito storitev. Sestavljeni smo iz podjetij v petih državah (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Makedonija) in skoraj 800 zaposlenih.

Mladinska knjiga Založba je obvladujoča družba Skupine Mladinska knjiga, katere dejavnosti so založništvo, knjigotrštvo, trgovina s papirniškimi, pisarniškimi in šolskimi potrebščinami ter tiskarske storitve.

Preostale družbe so: Mladinska knjiga Trgovina, Cankarjeva založba – Založništvo in Grafika Soča, Mozaik knjiga Zagreb, Mladinska knjiga Sarajevo, Mladinska knjiga Beograd in Mladinska knjiga Skopje.

 

Trgovine Mladinska knjiga
Trgovine Mladinske knjige

Naše trgovine so zakladnice lepega in uporabnega

Dogodki

Vsi dogodki
, Ljubljana - SiTi Teater BTC
, Ljubljana - Gospodarsko razstavišče
predplačniske kartice mladinska knjiga plus 1

Predplačniške kartice Mladinska knjiga PLUS

Podarite e-knjige, zvočnice, branke in serije video vsebin z eno aplikacijo.

O-skupini_Emka_Blok
Emka.si

Naša spletna knjigarna je največja v Sloveniji.

Preverite.

Svet-knjige_Prijavnica
Svet knjige

Knjižni klub z najdaljšo tradicijo in največ člani

Preverite.

Menu