Unovčite bone za knjige, učbenike in delovne zvezke v trgovinah Mladinske knjige

Unovčite bone za knjige, učbenike in delovne zvezke v trgovinah Mladinske knjige

O-skupini_Hero_Temelji-2

Skupina Mladinska knjiga

Skupina Mladinska knjiga smo vodilno slovensko založniško in knjigotrško podjetje s pomembno vlogo v JV Evropi in družbami v petih državah

O Skupini Mladinska knjiga

75 let delovanja. Več kot 120 milijonov izdanih knjig, ki jih najdemo v vsakem slovenskem domu in ob katerih so zrasle generacije. Vrhunsko izobraževalno gradivo, podprto s sodobnimi interaktivnimi potmi do znanja. Revije za otroke, ki navdušujejo že desetletja.

Več kot 50 trgovin po vsej Sloveniji, v katerih se na leto proda več kot milijon knjig in ki so nepogrešljiva knjižna infrastruktura strateškega pomena. Najbolj celovita ponudba učnega gradiva in šolskih potrebščin na enem mestu. Prvi in največji slovenski knjižni klub, Svet knjige, in otroški knjižni klub Ciciklub. Največja slovenska spletna knjigarna Emka.si z več kot 1.100.000 naslovi, ki jo mesečno obišče skoraj 200.000 obiskovalcev. Vse več malih, srednjih in velikih podjetij, ustanov in organizacij, ki nam zaupajo, ker ponujamo vrhunske izdelke za pisarno po konkurenčnih cenah ter celovito storitev. Sestavljeni smo iz podjetij v petih državah (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Makedonija) in skoraj 800 zaposlenih.

Mladinska knjiga Založba je obvladujoča družba Skupine Mladinska knjiga, katere dejavnosti so založništvo, knjigotrštvo, trgovina s papirniškimi, pisarniškimi in šolskimi potrebščinami ter tiskarske storitve.

Preostale družbe so: Mladinska knjiga Trgovina, Cankarjeva založba – Založništvo in Grafika Soča, Mozaik knjiga Zagreb, Mladinska knjiga Sarajevo, Mladinska knjiga Beograd in Mladinska knjiga Skopje.

 

Knjigarna konzorcij
Trgovine Mladinske knjige

Naše trgovine so zakladnice odličnega branja za vse generacije

Stati inu obstati
Unikatna knjižna mojstrovina

Stati inu obstati

Predstavljamo vam izvirno slovensko bibliofilsko izdajo Stati inu obstati, v kateri je prvič v zgodovini na enem mestu predstavljenih vseh prvih 50 slovenskih knjig.

O-skupini_Emka_Blok
Emka.si

Naša spletna knjigarna je največja v Sloveniji.

Preverite.

Svet knjige_Blok
Svet knjige

Knjižni klub z najdaljšo tradicijo in največ člani

Preverite.

Menu