Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

O-skupini_Hero_2

Mladinska knjiga Trgovina

Mladinska knjiga Trgovina

Največja mreža knjigarn in papirnic s ponudbo knjig, šolskih potrebščin in daril. Zanesljiv partner pri oskrbi s pisarniškim materialom.

Velika in razvejana prodajna mreža

V maloprodajni mreži, ki obsega več kot 50 trgovin po vsej Sloveniji ter spletno knjigarno Emka.si, in v klubskih centrih Sveta knjige skrbimo, da vsak bralec najde pravo knjigo zase in vsaka knjiga svoje občinstvo. Od slovenskih in tujih uspešnic, ki zasedajo vrhove lestvic, do zimzelenih klasikov, ki jih je preprosto treba prebrati. Od leposlovja do priročnikov in strokovne literature ter revij. 
 

Največja in najboljša ponudba knjig v Sloveniji

V naših maloprodajnih enotah na leto prodamo več kot milijon knjig in postrežemo več kot milijon in pol kupcev. Naši zaposleni niso le prodajalci, temveč preizkušeni ter strastni povezovalci bralcev in knjig, knjigarne pa vse bolj priljubljen prostor druženja na raznovrstnih dogodkih.
 

Celovita ponudba šolskih potrebščin, pisarniškega in darilnega programa

Šolarji, dijaki in njihovi starši pri nas najdejo vse za šolo na enem mestu – od predpisanih učbenikov in delovnih zvezkov do šolskih torb in čisto vsega, kar sodi vanje ali na pisalno mizo. Pri izbiri jim z nasveti z veseljem pomaga usposobljeno osebje. 

Poleg raznovrstne ponudbe knjig in kakovostnih šolskih potrebščin ponujamo skrbno izbran darilni program za vse starosti – pri nas lahko vedno izberete darilo, ki navduši oči in poboža srce. Da delo ob domačih pisalnih mizah in v pisarnah gladko teče in je prijetno, poskrbimo s papirniškim materialom in pisarniškimi izdelki.
 

Veleprodajna mreža: zaupanja vreden partner slovenskih podjetij in ustanov

Oskrbujemo slovenska podjetja in ustanove s pisarniškim materialom in opremo, biro tehniko in računalniško opremo, za celovitost ponudbe pa poskrbimo s tujo periodiko, likovnim in šolskim programom ter promocijskimi in poslovnimi darili. V svojem prodajnem programu ponujamo izdelke številnih svetovno priznanih blagovnih znamk. 

Omogočamo hitro in enostavno naročanje na spletnem portalu Emka Biro. Zagotavljamo odlično storitev in strokovno svetovanje.

S pridobljenim certifikatom ISO 9001:2015 izkazujemo učinkovit in uspešen sistem vodenja kakovosti na področju prodaje pisarniškega materiala, biro opreme in tujih revij ter storitev pravnim osebam. Cilj nenehnega izboljševanja poslovanja je izpopolnjevanje nakupne izkušnje kupcev in povečanje zadovoljstva kupcev. Trajnostno in odgovorno ravnanje z okoljem pa potrjujemo s certifikatom ISO 14001:2015. 

Pridobljeni ISO certifikati:

Pravi dokaz s certifikati potrjene kakovosti ponudbe in storitev pa je več kot 10.000 zadovoljnih partnerjev, ki jih v povprečju postrežemo na leto. 
 

Največja ponudba za učenje tujih jezikov

Center Oxford je z več kot 50-odstotnim tržnim deležem referenčno ime za oskrbo z gradivom za učenje tujih jezikov uglednih tujih založb, kot so Oxford University Press, Macmillan in Cambridge University Press. Poleg gradiva za učenje angleškega jezika ponujamo tudi gradivo za učenje nemškega, italijanskega, španskega, francoskega in ruskega jezika.

 

Trgovine Mladinska knjiga
Trgovine Mladinske knjige

Naše trgovine so zakladnice lepega in uporabnega

Dogodki

Vsi dogodki
, Dvorana Krka, Upravna stavba Krka, Šmarješka cesta 6
, Botanični vrt - čajnica Primula
, Dvorana Krka, Upravna stavba Krka, Šmarješka cesta 6
predplačniske kartice mladinska knjiga plus 1

Predplačniške kartice Mladinska knjiga PLUS

Podarite e-knjige, zvočnice, branke in serije video vsebin z eno aplikacijo.

O-skupini_Emka_Blok
Emka.si

Naša spletna knjigarna je največja v Sloveniji.

Preverite.

Svet-knjige_Prijavnica
Svet knjige

Knjižni klub z najdaljšo tradicijo in največ člani

Preverite.

Menu