Unovčite BON21 v trgovinah Mladinske knjige

Unovčite BON21 v trgovinah Mladinske knjige

O-skupini_Hero_Temelji-2

Družbena odgovornost

Naša družbena odgovornost

Z dobrimi zgodbami ne izboljšujemo le življenja posameznikov vseh generacij, temveč odločilno bogatimo slovensko kulturo in družbo.
Skupina Mladinska knjiga svojo družbeno odgovornost udejanja na kulturnem in izobraževalnem pa tudi širšem družbenem področju.

Družbeno odgovornost do kupcev zagotavljamo s kakovostnimi izdelki in storitvami. Z izbranim knjižnim, učbeniškim in revijalnim programom povezujemo vse starostne skupine s svetom branja, učenja, ustvarjalnosti in navdiha. S številnimi vsebinami spodbujamo bralno kulturo, ozaveščamo o pomenu negovanja slovenskega jezika in kakovostne izvirne ilustracije, odpiramo pomembna družbena vprašanja. 

Ob založniški dejavnosti svojo družbeno odgovornost nadgrajujemo tudi v knjigotrški mreži.  S prireditvami za otroke in odrasle se naše knjigarne uvrščajo med pomembna slovenska kulturna stičišča. Obiskovalcem omogočajo spoznavanje novih knjig, vsebin in neposredne stike z avtorji.

S sponzorstvi in donacijami, zlasti knjižnimi, pomagamo ustanovam pri uresničevanju vzgojno-izobraževalnih, kulturnih in športnih projektov ter socialno naravnanih akcij za pomoč ranljivim skupinam.

Knjigarna konzorcij
Trgovine Mladinske knjige

Naše trgovine so zakladnice odličnega branja za vse generacije

Botticelli - Rojstvo Venere
Unikatna knjižna mojstrovina

Sijajni Botticelli

Dragocena knjiga za ljubitelje likovne umetnosti, bibliofile, poznavalce in zbiratelje umetniških del ter umetnostne zgodovinarje.

O-skupini_Emka_Blok
Emka.si

Naša spletna knjigarna je največja v Sloveniji.

Preverite.

Svet knjige_Blok
Svet knjige

Knjižni klub z najdaljšo tradicijo in največ člani

Preverite.

Menu