Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Pravna obvestila

Vsebina, objavljena na spletnih straneh družbe Mladinska knjiga Založba d.d., se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Trudimo se zagotoviti točno in ažurno vsebino na spletnih straneh družbe Mladinska knjiga Založba d.d., vendar ne prevzemamo nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti Mladinska knjiga Založba d.d., niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani družbe Mladinska knjiga Založba d.d., ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh družbe Mladinska knjiga Založba d.d. ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Nekatere spletne strani (npr. samostojne spletne strani avtorjev, spletne strani različnih podjetij, s katerimi sodelujemo in druge), na katere kažejo povezave iz spletnih strani Mladinske knjige Založbe d.d., niso pod nadzorom družbe Mladinska knjiga Založba d.d..

Mladinska knjiga Založba d.d. in Mladinska knjiga Trgovina d.o.o. ne priznavata nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje sporov, ki bi ga kupec lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Platforma za spletno reševanje potrošniških sporov je na voljo na spletni povezavi http://ec.europa.eu/odr.

 

Obrazci za uveljavljanje pravice do odstopa od pogodbe

 

Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov

Informacije javnega značaja

 

Kontaktni podatki osebe, pristojne za posredovanje IJZ (za MKZ in MKT)
Mateja Trojanšek Jerkovič

 

Mladinska knjiga Založba d.d., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana, info@mladinska-knjiga.si. Družba je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod številko 1/02643/00, matična številka 5049130000, osnovni kapital 5.141.149,22 EUR. Družba je zavezana za plačilo DDV, davčna št. SI61753181. 
Več o Skupini Mladinska knjiga >

 

Menu