Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Jorge Bucay

Jorge Bucay

Argentinski pisatelj dr. Jorge Bucay (1949) je dokončal študij medicine in opravil specializacijo na področju psihiatrije.

Argentinski pisatelj dr. Jorge Bucay (1949) je dokončal študij medicine in opravil specializacijo na področju psihiatrije.

Kot psihiater in psihoterapevt je delal v bolnišnicah in ordinacijah, predaval, gostoval v radijskih oddajah in imel lastno oddajo na televiziji. Zdaj svoj čas namenja branju in pisanju, predavanjem, družini in prijateljem.

Izdal je že 26 knjig, ki so prevedene v 30 jezikov in so med najbolje prodajanimi v več kot 40 državah sveta. Bucay je rojeni pripovedovalec zgodb in svet mu vse bolj priznava vlogo pionirja na področju zdravljenja s pripovedovanjem zgodb. Uspeh, ki ga žanje po vsem svetu, je rezultat številnih raznolikih vplivov, podjetniškega znanja in trdega dela.

V njegovih knjigah odseva izjemna modrost, ki jo je pridobil s preučevanjem svetovnih tradicij pripovedovanja zgodb, lastnimi izkušnjami in dolgoletnim delom s pacienti.
 

Jorge in Demián Bucay v Ljubljani

Pred leti nas je priljubljeni terapevt s sinom Demiánom že obiskal in navdušil obiskovalce razprodanih dogodkov in bralce svojih knjig. Njune spodbudne besede ob slovesu so izrazile upanje, da se kmalu spet vidimo in da postane Ljubljana kraj, kamor »se človek vrača«.  

In zdaj spet prihajata v Slovenijo. Z novimi izkušnjami iz terapevtske prakse, preprostimi napotki in pronicljivimi mislimi o človeški psihi in medsebojnih odnosih. Njuni uvidi bodo v pomoč vsakomur, da bo bliže sebi, svojemu otroku, staršem in ljudem okoli sebe. Predstavila jih bosta na predavanju v Ljubljani z naslovom O odnosih, ki nas zaznamujejo.

Ne zamudite Jorgeja in Demiána Bucaya v živo 25. maja v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma.

Več o dogodku in nakup vstopnic

Knjige avtorja

Poskusno branje: Kako nastajajo čustva

Preberite odlomek iz osupljive knjige, ki postavlja na glavo vse naše znanje o možganih.

Kako nastajajo čustva 1100 px
Lisa Feldman Barrett
MK+ mali oglas v vsebinskih blokih 600 x 450 px

Mladinska knjiga PLUS

Odkrijte svojo digitalno knjižnico. Berite ali poslušajte. Vsi žanri za vse okuse. Brez omejitev.

Oče in sin Bucay o starševstvu

Slavna argentinska psihoterapevta, oče in sin, Jorge in Demián Bucay raziskujeta intimni odnos med starši in otroki.

Menu