Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Cicizabavnik_april_april_2024

Ime pove vse

Cici zabavnik je zabaven!

Cici zabavnik je revija za zabavo in ustvarjanje za otroke od 5. leta naprej. Prinaša zanimive ugankarske naloge za urjenje možgančkov, logične naloge in pisane nalepke.

Z reševanjem igrivih ugankarskih nalog otrok razvija logično mišljenje, prostorske predstave in motorične spretnosti ter krepi pozornost, spomin in vztrajnost, ki so nujni za uspešno učno delo, aktivno izrablja prosti čas, navaja se ustvarjalnega in sproščenega sprejemanja izzivov.

CZ_ugankarske naloge

Izpolnjevanke, labirinti in zavozlanke, kvizi, besede in številke v mreži, razlike in sence … že čakajo v Cici zabavniku, juhuhu! In ravno pravi čas, saj so pred vrati prvomajske počitnice, zato bodo otroci imeli veliko časa za reševanje ugank in zavozlank. Tudi logične naloge, ki so odlična priprava za tekmovanja v logiki, že čakajo na deklice in dečke, ki jih bodo rešili.

CZ-kviz1_april

V Ustvarjalnici bomo naredili obesek za ključe v obliki mušnice in rožice iz papirja ter origami slona, v Tečaju risanja pa se bomo naučili narisati pridno čebelico. V Tečaju angleščine bomo spoznavali besede, ki se začnejo na črko M.

ustvarijalnica_CZ_April

V sredini Cici zabavnika pa so pisane nalepke, ki jih bomo potrebovali za reševanje nalog z nalepkami in z njimi polepšali zvezke, učbenike, knjige …

Cz_amb2_nalepke

S Cici zabavnikom ni nikoli dolgčas!

Revija Cici zabavnik za mini mislece in ugankarje

Cici zabavnik je kratkočasen in zabaven mesečnik z igrivimi ugankarskimi nalogami za otroke od 5. leta do 3. razreda osnovne šole. Z reševanjem zabavnih nalog pomaga otroku igraje razvijati samostojnost, pozornost, logično mišljenje, motoriko, vztrajnost in zbranost.

Cicizabavnik_naslovnica_april_2024
Cici zabavnik

Cici zabavnik
Naročniki na dom ste deležni 15 % popusta, ob posebnih akcijah pa prejmete še imenitna darila. Spremljajte naše posebne ponudbe!

Menu