Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

RAZPRODANO! - David in Martin o iskanju notranjega miru

Kako poskrbeti za notranji mir ob polnem urniku, vseh pričakovanjih in zahtevah sveta okrog nas?

Lokacija: Ljubljana - Festivalna dvorana
Datum dogodka: do 21:00

Na dobrodelnem dogodku bosta zdravnik David Zupančič in duhovnik Martin Golob spregovorila o iskanju notranjega miru, sreči, odnosu do dobrodelnosti in duhovnosti ter z vami delila osebne izkušnje in nasvete.

DOGODEK JE RAZPRODAN!

Karizmatična avtorja sta bralce prevzela s svojo iskrenostjo, srčnostjo in prodornostjo, tokrat pa nas bosta povezala za dobrodelni namen – zbrana sredstva bomo podarili Junakom 3. nadstropja.

David Zupančič bo v svojem nastopu govoril o iskanju notranjega miru, pomenu dobrote in dobrodelnosti za notranje zadovoljstvo in odgovoril na vprašanje, zakaj je koristno lenariti. 

Martin Golob bo predstavil, kako skozi duhovnost najti notranji mir, graditi bogatejše odnose in se umirjeno spopadati z izzivi, ki jih prinaša življenje, ter se povezati s sabo, soljudmi in presežnim. 

Po nastopih jima bo na odru pridružila voditeljica Nuša Lesar in jima zastavila nekaj vprašanj o njunih knjigah, prireditev pa bo glasbeno popestrila odlična pevka in glasbenica Eva Boto

David Zupančič je bil med epidemijo kovida-19 kot specializant infektologije neprestano vključen v delo na urgentnih in intenzivnih enotah kliničnega centra. V tem času je napisal tudi svoj knjižni prvenec Življenje v sivi coni, ki je izšel oktobra 2022; v štirih dneh je podrl vse prodajne rekorde in postal uspešnica. Jeseni 2023 je izdal svojo drugo uspešnico, Znanost mirnega življenja.

Martin Golob je katoliški duhovnik mlajše generacije, ki tudi prek spleta preprosto in prisrčno nagovarja številne sledilce ter prinaša veselo oznanilo v medijski svet. Znan je po svojih vlogih, ki jih od leta 2018 snema za spletni portal Aleteia, in v njih preprosto in prisrčno nagovarja sledilce. Leta 2023 je skupaj z urednikom Lojzetom Grčmanom izdal uspešnico Na spletni prižnici, pravkar je izšla njegova druga knjiga 365 dni z Božjo besedo. 

Zbrana sredstva bomo podarili Junakom 3. nadstropja, otrokom, ki se ali so se zdravili na hemato-onkološkem oddelku v 3. nadstropju Pediatrične klinike v Ljubljani.  

Društvo Junaki 3. nadstropja je društvo staršev otrok, obolelih za rakom, ki si prizadeva pomagati otrokom, ki jih je bolezen prikrajšala za otroštvo, in nuditi oporo družinam, ki stopajo po poti, ki so jo prehodili sami. Njihove naloge so predvsem finančna, socialna in psihološka pomoč Junakom in njihovim družinam med in po zdravljenju.

 

Preberite knjige obeh avtorjev 

Organizatorja dogodka: Družina d.o.o. in Mladinska knjiga Založba, d.d. 

Monokomedija Mihe Šaleharja Notranji pir

Ne zamudite grenko-sladke enopijanke.

predplačniske kartice mladinska knjiga plus 1

Predplačniške kartice Mladinska knjiga PLUS

Podarite e-knjige, zvočnice, branke in serije video vsebin z eno aplikacijo.

Najbolj prodajane knjige za odrasle: marec 2024

Preverite lestvico najbolje prodajanih knjig v slovenskem in angleškem jeziku.

Menu