Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Vse je v redu - naslovnica 1100 px

Vse je v redu

Potovanje od spoznavanja tesnobe in premagovanja strahov do sprejemanja življenja in ustvarjanja zaupanja

Vida Igličar

Knjiga govori o spoprijemanju s strahovi. Z osebno pripovedjo ponuja vpogled v življenje s tesnobo, po izgubi in izgorelosti. Bralce z besedili, ilustracijami, navdihujočimi mislimi, nasveti in terapevtskimi vajami usmerja k zaupanju in hvaležnosti za vse dobro okoli nas.

14 priložnosti za osebno rast

Knjiga Vse je v redu bralca popelje skozi 14 poglavij. Avtorica v vsakem prepleta lastne izkušnje z zanimivi uvidi in raziskavami. V prostor resnične iskrenosti bralce odpelje z izjemno odkritostjo in ranljivostjo. V vsakem poglavju ponudi kakšno od tehnik za spoprijemanje s stresom, ki se jih poslužuje sama, nekaj strani pa je namenjenih bralcem, ki na določeno mesto zapišejo svoje misli, želje ali kaj podobnega o izbrani temi.

Vida Igličar o knjigi Vse je v redu

Preplet vsega, kar je

Knjiga je čudovit preplet avtoričinih interesov in veščin. Vsako poglavje vsebinsko vodijo njene prepoznavne ilustracije, med stranmi lahko beremo njene zapise iz osebnega dnevnika, na straneh pa lahko odkrijemo tudi modrosti, ki so se avtorice med raziskovanjem svoje duše, uma in življenja samega najbolj dotaknile in ji pomagale pri obvladovanju tesnobe.

Podkast Dobro življenje: O ustvarjalnosti in življenjskih preizkušnjah

O avtorici

Vida Igličar je grafična oblikovalka in ilustratorka. Svojo pot je začela s študijem oblikovanja in ilustracije na univerzi De Montfort v britanskem mestu Leicester, ki ga je končala z nagrado za najboljšo študentko v letniku. Po vrnitvi v Slovenijo se je zaposlila v oglaševalski agenciji Pristop, kjer je napredovala v umetniško direktorico in za ekipno ustvarjene projekte prejela številne domače in tuje nagrade na področju oblikovanja in oglaševanja. Po izkušnji z izgorelostjo je stopila na samostojno podjetniško pot in danes o sebi rada pove, da je zagnana iskalka smisla in osebnega zadovoljstva, navdušenka nad naravo in občudovalka estetike in minimalizma.

Vida Igličar priporoča v branje

Leto izida: 2024

Število strani: 280

ISBN/EAN: 9789610173656

Mere izdelka: 20,8 x 20,8 x 2,8 cm

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Urednik: Urška Kaloper

Zbirka: Izven - Poljudna Za Odrasle

Knjige istega avtorja

Priporočamo vam tudi

Najbolj prodajane knjige za odrasle

Vas zanimajo naslovi z vrha lestvic?

Kozma Ahačič

Kozma Ahačič: Zapuščina protestantov kot gonilo razvoja duhovnosti

Vstopite v veličastni svet knjižnih ilustracij

Sladoled

Poletje je čas za sladoled

Sladke razvade postrezite v skodelicah Easy Life

Menu