Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Slikovita Slovenija

Luka Esenko Jošt Gantar Petra Draškovič Pelc

Trendovski vodnik, zbirka čudovitih fotografij in nepogrešljiv priročnik za vse ljubitelje narave, kulture, fotografiranja in družbenih omrežij. V njem je zbranih 100 najbolj zanimivih, fotogeničnih in osupljivih lokacij v Sloveniji, ki so popolno prizorišče za novo Instagram uspešnico. 

Vodnik vas bo z jasnimi navodili usmerjal do skritih kotičkov neokrnjene narave in slavnih turističnih točk, visoko na hrib in globoko v tišino mogočnega gozda … Vsaka lokacija je predstavljena s čudovito fotografijo, jasnim in kratkim opisom kraja ali znamenitosti, navodili za dostop, informacijo o najprimernejšem času za fotografiranje in zanimivimi namigi, ki razkrijejo še kakšno manj znano perspektivo kraja.

Da bo uspeh na Instagramu zagotovljen, vas na koncu vsakega opisa čakajo predlogi za ključnike oziroma »hastage«, ki bodo objavljeni fotografiji pomagali do slave.

»Ne glede na to, kako vztrajno se opominjamo, da je Slovenija majhna, skriva toliko čudovitih kotičkov, da prav vseh nikoli ne bomo odkrili. Instagram nam je v tem smislu močno razširil obzorja. Knjiga, ki jo držite v rokah, vas bo popeljala na 100 najbolj fotogeničnih slovenskih lokacij. Skupaj z najboljšimi slovenskimi fotografi boste izvedeli vse, kar vas o njih zanima, in se z lahkoto sprehodili prav do vsake ter v objektiv ujeli najlepše slovenske motive. Knjiga Slikovita Slovenija ne laže in ne pretirava. Lokacije so prave, motivi izjemni, fotografi zanesljivi. Vse, kar morate narediti, je – vzeti v roke fotoaparat ali telefon in se podati na pot.« Sanja in Zoran Leban Trojar, ustanovitelja profila IgSlovenia

Leto izida: 2018

Število strani: 222

ISBN/EAN: 9789610151197

Mere izdelka: 17 x 16

Vezava: Trda

Založba: Mladinska knjiga Založba

Knjige istega avtorja

Priporočamo vam tudi

Danaja Lorenčič

Danaja Lorenčič: Perfekcionizem me je vodil v žalost

Osebna zgodba brane publicistke o tem, kako je živeti z občutkom, da nisi dovolj dober.

Nepopolna
Danaja Lorenčič

Najboljše knjige o vzgoji otrok

Poskusna zvočnica: Mož z imenom Ove

Najbolj prodajane knjige za odrasle: februar 2023

Najbolj prodajane knjige za otroke in mladino: februar 2023

Dobre zgodbe

Zverjasec te vabi na zabavo!

Zverjasec se te dni potepa po knjigarnah v Sloveniji. Preveri, kje in kdaj bo zabava v tvoji bližini in pridi na druženje, pravljico in slikanje z Zverjascem.

Menu