Unovčite digitalni BON22 v trgovinah Mladinske knjige.

Unovčite digitalni BON22 v trgovinah Mladinske knjige.

Picturesque Slovenia

Picturesque Slovenia (Slikovita Slovenija)

#100 #najlepših #razgledov

Luka Esenko Jošt Gantar Petra Draškovič Pelc

Izdaja v angleščini. 100 najlepših razgledov. Najlepši, najbolj fotogenični, najosupljivejši.

Trendovski vodnik v angleščini, zbirka čudovitih fotografij in nepogrešljiv priročnik za vse ljubitelje narave, kulture, fotografiranja in družbenih omrežij. V njem je zbranih 100 najbolj zanimivih, fotogeničnih in osupljivih lokacij v Sloveniji, ki so popolno prizorišče za novo Instagram uspešnico. 

Vodnik vas bo z jasnimi navodili usmerjal do skritih kotičkov neokrnjene narave in slavnih turističnih točk, visoko na hrib in globoko v tišino mogočnega gozda … Vsaka lokacija je predstavljena s čudovito fotografijo, jasnim in kratkim opisom kraja ali znamenitosti, navodili za dostop, informacijo o najprimernejšem času za fotografiranje in zanimivimi namigi, ki razkrijejo še kakšno manj znano perspektivo kraja.

Da bo uspeh na Instagramu zagotovljen, vas na koncu vsakega opisa čakajo predlogi za ključnike oziroma »hastage«, ki bodo objavljeni fotografiji pomagali do slave.

»Ne glede na to, kako vztrajno se opominjamo, da je Slovenija majhna, skriva toliko čudovitih kotičkov, da prav vseh nikoli ne bomo odkrili. Instagram nam je v tem smislu močno razširil obzorja. Knjiga, ki jo držite v rokah, vas bo popeljala na 100 najbolj fotogeničnih slovenskih lokacij. Skupaj z najboljšimi slovenskimi fotografi boste izvedeli vse, kar vas o njih zanima, in se z lahkoto sprehodili prav do vsake ter v objektiv ujeli najlepše slovenske motive. Knjiga Slikovita Slovenija ne laže in ne pretirava. Lokacije so prave, motivi izjemni, fotografi zanesljivi. Vse, kar morate narediti, je – vzeti v roke fotoaparat ali telefon in se podati na pot.« Sanja in Zoran Leban Trojar, ustanovitelja profila IgSlovenia

Leto izida: 2022

Število strani: 224

ISBN/EAN: 9789610152804

Mere izdelka: 16,2 x 17 x 1,8 cm

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Knjige istega avtorja

Priporočamo vam tudi

IRENA ŠTAUDOHAR

»Vrt nas uči stvari, na katere pozabljamo«

Preberite intervju z izjemno brano publicistko o povezanosti narave in človeka.

Maksimilijan

Poskusno branje: Maksimilijan

Poskusno branje: Anton Korošec

Kolekcija Aljoše Bagola

Bloki in svinčniki s citati

Zabeležite si navdihujoča razmišljanja, pogumne načrte in trdne odločitve.

Menu