Vabljeni v trgovine Mladinske knjige. Blizu smo >

Narava v kuhinji

Narava na krožniku? Zakaj pa ne! Rastlinsko bogastvo Slovenije je izjemno in divje rastline so od nekdaj del naše kulinarike. S knjigo Narava v kuhinji bodo slastni koščki narave na jedilniku prav vse leto, saj so okusni, zdravi in blizu, le nabrati jih je treba. 
 

Simpatični dnevniški zapisi v knjigi vam bodo pomagali spremljati, kdaj raste katera »rožica«, za kaj je dobra in kje jo najdete. V receptih pa izveste, kako si z njo popestrite jedilnik in pripravite na primer: ribone s potrošnikom, ajdove štruklje z vijolico in kokosove valentinčke z jelšo, namesto običajne kave skuhate želodovo, iz šipka in vrbe pripravite liker … Tu se ustvarjanje še ne konča, divje rastline so lahko tudi del domače kozmetike. 

»To je knjiga o naravi v naši kuhinji. Naj vam bo v navdih, da kakšen košček narave prinesete tudi v svojo.« – Alenka in Lovro Rozman
 

Preberite v dobrih zgodbah

 

Leto izida: 2021

Število strani: 188

ISBN/EAN: 9789612824273

Mere izdelka: 19 x 24,8 x 1,8 cm

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Cankarjeva založba

Priporočamo vam tudi

Družina Rozman: Živa, Alenka, Lovro
Družina Rozman

»Ponosni smo na štruklje z vijolicam«

Spoznajte prikupno tričlansko družino, ki je v svojo kuhinjo - in dom - povabila naravo.

Lestvica za odrasle - april 2021

Najbolj prodajane knjige za odrasle: april 2021

Lestvica za otroke in mladino: april 2021

Najbolj prodajane knjige za otroke in mladino: april 2021

Bi en dim?
Zdravo življenje
Kako preživeti pandemijo in ne izgubiti živcev
Iz revije Gea

Kako preživeti pandemijo in ne izgubiti živcev

Pri spopadanju z novo neprijetno resničnostjo si lahko pomagamo z izsledki Richa Divineya, ki uri elitne skupine vojakov.

Menu