Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Smisli moška 1100 px

(S)misli – moška

Aljoša Bagola

Aljoša Bagola ponuja (s)misel. Vsak dan. Ikona slovenskega oglaševanja je v darilni knjigi (S)misli zbral svoje lucidne misli in spoznanja, da bi nam pomagali prepoznati in doživeti srečo v njenih številnih odtenkih.

Gre za ključne premisleke in avtorjeve bodrilne in v duhovnost usmerjene misli iz absolutnih uspešnic Kako izgoreti in Srečo, prosim ter iz družabnih medijev. Oblikovani so v koledar za vsak dan v letu, torej 365 misli za vsak dan v letu 2023. 

O večnih temah življenja

Izbrane misli naslavljajo večna vprašanja o sreči, času, bolečini, ljubezni, iskrenosti, »normalnosti«, igri, pričakovanjih, upanju, pokončnosti, skratka, odnosa do ljudi, sveta, življenja in samega sebe … in kar je še podobnih tem.

Navdihujočo knjigo-koledar s spiralno vezavo lahko postavite na mizo in vsak dan obrnete stran z novo mislijo. Dragocena spoznanja vam bodo pomagala razkrinkati, kaj vse vpliva na vaše počutje in osebno rast, kako pozitivno usmeriti svoje misli, ločiti zrnje od plev ...

Aljoša Bagola o (S)mislih

Nekaj izbranih misli za 365 dni v letu   

Mislim, torej uspem.

Če smo v življenju
pokončni, nas svet
težje pokonča.

Manj
je večno.

Življenje se zgodi v
trenutku. Kot bi mignil –
in že ne migaš več.

Za vrhunsko življenje
ni treba prispeti
na vsak vrh.

Ideal sreče?
Deli jo.

Aljoša Bagola – predavatelj, kreativni direktor, avtor knjižnih uspešnic

Aljoša Bagola, eden najvidnejših ustvarjalcev in največkrat nagrajevanih predstavnikov slovenskega oglaševanja, je priznan predavatelj in kolumnist. Za svoje tržno-komunikacijske projekte je prejel več kot 100 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih ter bil razglašen za slovenskega kreativnega direktorja desetletja. 

V knjigi Kako izgoreti … in vzeti življenje v svoje roke, najbolje prodajani knjigi leta 2020 pri nas, pripoveduje o svoji izkušnji in soočenju z izgorelostjo, diktatom zmagovalnosti in popolnosti. Z miselnimi obrati in bravuroznimi besednimi igrami nas popelje med navdihujoče življenjske zgodbe, nepričakovane uvide ter nevsakdanja razmišljanja o tem, kako se spoprijeti s podivjanostjo sodobnega sveta ter kljub vsemu v njem najti kanček utehe, pomirjenosti in optimizma.

Raziskovanje »opoteče« sreče pa je osrednja tema knjige Srečo, prosim, pri čemer ugotavlja, da naša sreča v resnici ni odvisna od tega, kako uspešni smo v posnemanju uspeha drugih, ampak predvsem od poguma in odločenosti, da se soočimo tudi s svojimi temnimi platmi. Potem ko jih zdravo priključimo svoji celovitosti, lahko odkrijemo in uresničimo svojo edinstvenost – svoje bistvo. 

Leto izida: 2022

Število strani: 368

ISBN/EAN: 9789610167518

Mere izdelka: 10,5 x 16 x 3,2 cm

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Zbirka: Izven

Knjige istega avtorja

Priporočamo vam tudi

Najbolj prodajane knjige za odrasle

Vas zanimajo naslovi z vrha lestvic?

Kozma Ahačič

Kozma Ahačič: Zapuščina protestantov kot gonilo razvoja duhovnosti

Vstopite v veličastni svet knjižnih ilustracij

Sladoled

Poletje je čas za sladoled

Sladke razvade postrezite v skodelicah Easy Life

Menu