Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Hrepenenje po mami

Hrepenenje po mami

Kako naj odrasle hčere razumejo in prebolijo pomanjkanje ljubeče nege, varnosti in vzgoje

Kelly McDaniel

Motnje hranjenja, toksični odnosi, čustvena nihanja in zasvojenost jemljejo energijo in zahtevajo veliko dela na sebi. Ko je priznana ameriška terapevtka predvsem z ženskami delala na transformaciji teh vzorcev, je ugotovila, da imajo vse skupno hrepenenje po mami. 

Za hčerke, ki so bile prikrajšane mamine ljubezni

Hrepenenje po mami je izraz, ki ga je skovala sama in opisuje globoko rano, ki jo ima veliko odraslih, ujetih v samodestruktivne navade. Avtorica v knjigi poveže negativne vzorce obnašanja z različnimi oblikami pomanjkanja materinske ljubezni in ponudi pot do ozdravitve. S tem ko je identificirala hrepenenje po mami, je demistificirala iskanje ljubezni in zagotovila kompas, ki ga vsaka ženska potrebuje, da konča boj z bolečo, osamljeno praznino in se vrne k sebi.

Vrnite se vase in pozdravite rane

Knjiga ni le teoretično razglabljanje o hrepenenju po mami in posledicah, ki jih nosimo zaradi tega. Avtorica nas temeljito pelje skozi konkretne tehnike, s katerimi bomo spremenile tok negativnih misli in ujetost v pesimizem. Dihalne vaje, reiki, vizualizacije in druge zdravilne tehnike so ključ, s katerim lahko razklenemo medgeneracijski krog hrepenenja po mami in poiščemo pot do bolj zdravih navad.

O avtorici

Kelly McDaniel je ameriška terapevtka in pisateljica, specializirana za zdravljenje žensk. Na svoji poti se je osredotočila na delo s tistimi, ki so preživeli travmo. Knjiga Hrepenenje po mami pa je predvsem rezultat dela z ženskami, ki so ujete v nezdrave odnose, imajo težave s hrano, odvisnostjo od nedovoljenih substanc in ne zmorejo obvladovati močnega čustvenega nihanja.
 

Leto izida: 2023

Število strani: 381

ISBN/EAN: 9789610167938

Mere izdelka: 148 x 208 x 25 cm

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Prevajalec: Tina Stanek

Zbirka: Izven - Poljudna Za Odrasle

Priporočamo vam tudi

Menu