Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Pasji mož z ljubeznijo: uradna pobarvanka

Pasji mož z ljubeznijo: uradna pobarvanka

Dav Pilkey

Pobarvaj svoje najljubše like iz zgodb o Pasjem možu. V tej uradni pobarvanki Pasji mož je več kot 100 sličic za barvanje.

Avtor pobarvanke je Dav Pilkey, ustvarjalec znamenite serije Pasji mož, ki navdušuje mlade bralce po vsem svetu. Zdaj je stripovska pustolovščina na voljo tudi kot uradna pobarvanka, ki otroke vabi v svet hudomušnih junakov, barv in domišljije. 

Prvi koraki v svet stripovske umetnosti

Zdaj lahko otroci svoje najljubše junake iz znamenite serije Pasji mož pobarvajo po svojem okusu in navdihu! Kakšno čepico bo imel slavni superpolicaj s pasjo glavo? Bodo zvezde rumene ali vijolične? Ta zabavna pobarvanka bo otroke povabila v svet stripovske ustvarjalnosti, kjer bodo lahko preživeli ure in ure – ter se ob tem neizmerno zabavali. 

Zabavna in poučna stripovska serija

Po vsem svetu priljubljena stripovska serija Pasji mož Dava Pilkeyja v odličnem prevodu Boštjana Gorenca – Pižame navdušuje tudi slovenske bralce. V stripih ima glavno vlogo slavni superpolicaj s pasjo glavo,  ki se s pomočjo zveste druščine spoprijema z novimi in starimi zlobneži ter sklepa trdna zavezništva. Skozi domiselne štose in zabavne akcijske dogodivščine se avtor dotika pozitivnih tematik, kot so empatija, prijaznost, vztrajnost in pomembnost zvestobe samemu sebi. 

Leto izida: 2024

ISBN/EAN: 9789610173526

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Prevajalec: Boštjan Gorenc

Priporočamo vam tudi

Roman Lahko bi umrl na tem kavču z mano

Vse, kar morate vedeti o nagrajenem mladinskem romanu Andreja E. Skubica

Pet prijateljev

Pet prijateljev išče nove bralce

Dav Pilkey

Dav Pilkey: Zaradi ljubezni postanemo boljši ljudje

Lepo je odraščati z dobro knjigo

Zbirka za mlade Odisej praznuje 50 let!

Menu