Unovčite BON21 za knjižna darila v trgovinah Mladinske knjige

Unovčite BON21 za knjižna darila v trgovinah Mladinske knjige

Nova kulinarična knjiga Urške Fartelj

220 stopinj poševno: preprosto in sveže že na knjižnih in kuhinjskih policah

Datum objave:
Urška Fartelj

Urška Fartelj, Avtorica kulinarične knjige 220 stopinj poševno

Urška Fartelj v svoji novi kulinarični knjigi 220 stopinj poševno: preprosto in sveže vse leto sledi letnim časom. V knjigi najdete 120 enostavnih receptov za vso družino.

Nova knjiga priljubljene slovenske blogerke in avtorice uspešnice 220 stopinj poševno: preprosto, sveže in s kruhom premazano prinaša več kot 120 receptov za enostavno pripravo odličnih jedi. V njih bo ob zajtrku, malici, kosilu in sladkem poobedku uživala vsa družina. 
 

Za vse letne čase

Urška Fartelj v svoji novi knjigi 220 stopinj poševno:  preprosto in sveže vse leto sledi letnim časom. Tako boste na primer v teh dneh pobrskali po receptih s sestavinami, ki nam jih narava podarja jeseni. Tudi povsem preprosti recepti, na primer za pečen kostanj in kostanjev pire, odražajo Urškino kulinarično raziskovanje in njen izvirni pridih. 

V sliki in besedi pokaže tudi, kako shranimo darove narave, da bodo pri roki v hladnejših mesecih in da z njimi obložimo praznično mizo. 
 

Osebni pridih

Avtorica svoje vodilo pri izbiri receptov izpostavi že v uvodu svoje nove knjige: »V kuhinji se vse bolj vračam nazaj k naravi in poskušam razumeti njene zakonitosti. To so počeli že moji starši in stari starši. Kar sem se naučila od njih in v letih raziskovanja, bom skušala v tej knjigi deliti z vami!«

Osebna nota in raziskovalni duh avtorice pa se zrcalita tudi v njenih zapisih s spomini in razmišljanji ter v idiličnih fotografskih utrinkih.

Urška Fartelj je avtorica priljubljenega kulinaričnega bloga 220 stopinj poševno in večkrat ponatisnjene istoimenske knjige. Svoje navdihujoče recepte že sedem let deli preko bloga, ki ima že več kot 200 tisoč uporabnikov. Stran beleži več kot milijon ogledov na mesec.

Recept Urške Fartelj za svinjsko pečenko z jabolki

Preprosto in okusno

220 stopinj poševno 2 naslovnica
220 stopinj poševno: Preprosto in sveže vse leto
Urška Fartelj

Urednica: Nina Žitko Pucer; število strani: 296; cena: 29,99 EUR

Knjige

Božična darila, ki povezujejo

Pričarajte praznično bližino z darili iz Mladinske knjige. Z darili, ki povezujejo. Z darili, ki si jih zapomnimo.

O-skupini_Emka_Blok
Emka.si

Naša spletna knjigarna je največja v Sloveniji.

Preverite.

Vabljeni v Svet knjige
Svet knjige

Knjižni klub z najdaljšo tradicijo in največ člani

Preverite.

Menu