Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

V vas samih leži skrita, neizkoriščena moč in ko jo boste enkrat razkrili, vam bo to prineslo srečo na vseh področjih vašega življenja. Odkrili boste, kako lahko imate, ste ali počnete vse, kar si želite. Spoznali boste, kdo ste v resnici, in našli resnično veličastnost, ki vas pričakuje v življenju.

Najmočnejši zakon v Vesolju

Velika Skrivnost se je prenašala skozi stoletja, po njej so hrepeneli, jo skrivali, izgubljali, kradli in zanjo plačevali velike vsote denarja. To stoletja staro Skrivnost so razumeli nekateri najpomembnejši ljudje v zgodovini: Platon, Galilei, Newton, Shakespeare, Beethoven in Einstein, pa tudi drugi izumitelji, teologi, znanstveniki in veliki misleci. Najdemo jo skozi stoletja, razdrobljeno v ustnih izročilih, literature, veri in filozofiji. 
 

Prelomno razkritje, ki spremeni življenje do obisti

Lorna Byrne, avstralska producentka, je prvič v zgodovini vse te delčke znanja zbrala in sestavila v izjemno razkritje, ki bo za zmeraj spremenilo življenje vsakogar, ki ga bo izkusil.  
 

Skrivnost je bila najprej razkrita v filmu

Avtorica je najprej posnela film Skrivnost (The Secret), v katerem je združila pričevanja piscev, duhovnikov, učiteljev, filmskih ustvarjalcev, oblikovalcev in založnikov, ki so že poznali Skrivnost. S filmom je želela predstaviti vednost o Skrivnosti, ki ji je pomagala prebroditi težavno življenjsko obdobje. Odzivi so bili neverjetni, zato se je odločila, da vse skupaj predstavi tudi v knjigi. Odkar je knjiga leta 2006 izšla, je bila prodana v več kot 4 milijonih izvodov. 
 

Modri nauki učiteljev, ki poznajo Skrivnost

V Skrivnosti boste našli modrosti štiriindvajsetih sodobnih učiteljev – moških in žensk, ki so jo uporabili, da bi ozdraveli, obogateli in postali srečni. Pomagali so si z znanjem Skrivnosti, zdaj pa nam razkrivajo čudovite zgodbe o tem, kako so odpravili bolezni, pridobili veliko bogastvo, premagali ovire in dosegli tisto, za kar veliko ljudi meni, da je nemogoče.  
 

Skrivnost vam bo pomagala do polnega življenja

Ta knjiga vas bo naučila, kako lahko uporabite Skrivnost v svojem vsakdanjem življenju– od denarja in zdravja pa do medčloveških odnosov in sreče, skratka pri prav vsaki dejavnosti in stiku s svetom. Začeli boste razumeti skrito, neizkoriščeno moč, ki je v vas, in to razkritje vam bo prineslo srečo in zadovoljstvo na vseh področjih vašega življenja. 
 

Odlomek iz knjige

Naj se tega zavedate ali ne, večino čas premišljujete. Če govorite ali koga poslušate, premišljujete. Kadar berete časopis ali gledate televizijo, premišljujete. Kadar obujate spomine na preteklost, premišljujete. Kadar proučujete nekaj v zvezi s prihodnostjo, premišljujete. Kadar vozite, premišljujete. Kadar se zjutraj oblačite in urejate, premišljujete. Za večino med nami velja, da ne premišljujemo le takrat, kadar spimo; pa vendarle, tudi takrat sile privlačnosti obdelujejo tiste zadnje misli, s katerimi smo zaspali. Naj bodo zato vaše zadnje misli, preden zaspite, lepe.

Leto izida: 2011

Število strani: 200

ISBN/EAN: 9789610116585

Mere izdelka: 18,5 x 14

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Priporočamo vam tudi

Dobre zgodbe

Poskusno branje: Kako nastajajo čustva

Preberite odlomek iz osupljive knjige, ki postavlja na glavo vse naše znanje o možganih.

Kako nastajajo čustva 1100 px
Lisa Feldman Barrett

Poskusno branje: Najti ljubezen

Jorge in Demián Bucay, avtorja knjige O starših in otrocih

Oče in sin Bucay o starševstvu

MK+ mali oglas v vsebinskih blokih 600 x 450 px

Mladinska knjiga PLUS

Odkrijte svojo digitalno knjižnico. Berite ali poslušajte. Vsi žanri za vse okuse. Brez omejitev.

Menu