Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Jaz sem tak, ti si tak

Jaz sem taka, ti si tak

Labor Ateliergemeinschaft

Noro, kako smo si različni! Eni smo zasanjani, drugi stvarni, enim je vse težko, drugim nič, eni so veliki, drugi majhni, eni imajo drugačno polt kot večina okoli njih, vse to pa je čisto normalno. Pred vami je nenormalno fina knjiga o normalnosti!

Ampak kaj sploh je normalno? Ta knjiga se ukvarja ravno s tem: v njej so slike, stripi, fotografije, zabavne in razmišljujoče domislice in zgodbe, ki nas spodbudijo, da ljudi začnemo opazovati na nov, drugačen način. Kažejo nam, da nam je skupnega več, kot si mislimo. Ta knjiga nas opogumlja, da smo taki, kakršni pač smo, in da tudi drugim dovolimo biti to, kar so – normalni, ampak vseeno samosvoji.
    
To posebno knjigo so ustvarili priznani nemški umetniki Anke Kuhl, Alexandra Maxeiner, Jorg Muhle, Moni Port, Natascha Vlahović, Philip Waechter ter Zuni in Kirsten von Zubinski, povezani v združenje Labor Ateliergemeinschaft. Med drugim je bila nominirana za nagrado deutscher jugendliteraturpreis 2018.

»Normalno bi bilo, da bi napisala, da je knjiga namenjena mlajšim bralcem, ker je tudi tako pisano ustvarjena, ampak bo prav fino, če se opogumijo tudi starejši bralci, sploh tisti, ki mislijo, da so zaradi tega in onega še vedno obravnavani kot nenormalni, pa čeprav utegnejo slišati prav to, česar res ne marajo: A si ti normalen?!« – Zarja

Leto izida: 2021

Število strani: 176

ISBN/EAN: 9789610157793

Mere izdelka: 17,3 x 23 x 1,6 cm

Vezava: Mehka

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Prevajalec: Anja Zag Golob

Poskusno branje: Vse je v redu

Preglejte nekaj strani iz nove knjige oblikovalke Vide Igličar.

Vse je v redu - naslovnica 1100 px
Vida Igličar

Letošnja modra ptica Andreju E. Skubicu

Si upate misliti drugače?

predplačniske kartice mladinska knjiga plus 1

Predplačniške kartice Mladinska knjiga PLUS

Podarite e-knjige, zvočnice, branke in serije video vsebin z eno aplikacijo.

Menu