Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Vsi ti brezupno obupni starši

Vsi ti brezupno obupni starši

David Walliams

Spoznali smo brezupno obupne otroke, seznanili smo se z brezupno obupnimi učitelji, zdaj bomo počili od smeha ob brezupno obupnih starših. David Walliams in ilustrator Tony Ross sta »zakrivila« nov napad huronskega smeha …

Pozor! Tukaj notri so grozni starši …

Marsikaterega otroka starši kdaj spravimo v zadrego, ampak proti brezupno obupnim staršem iz te knjige smo vsi po vrsti pravi jagenjčki. Smiljan Smrdel, oče z najbolj smrdljivimi nogami. Pika Pesjak, mama, ki je imela rajši psa kot otroka. Oto Oblastnik, oče, ki si je prilastil vse igrače. Baron Nadutnik, oče, ki je bil tepec iz višjega sloja. Supermama, najbolj nadležna mama na svetu. Milijoni mladih bralcev po vsem svetu že uživajo ob prigodah brezupno obupnih otrok in staršev, zdaj pa so pod drobnogledom končno še starši!
 

Pisatelj številka 1 za mladino

Zabavna knjiga Brezupno obupni starši, pod katero se je podpisal priljubljeni David Walliams, v slovenščino pa jo je prevedla Nina Dekleva, bo brez dvoma navdušila stare (in nove) ljubitelje njegovih knjig. Walliamsov iskrivi in nabriti slog, simpatične junake in napete zgodbe so tudi slovenski bralci že dodobra spoznali in vzljubili v romanih Babica Barabica, Zlobna zobarka, Mihec milijarder, Tiranska teta, Vsi ti brezupno obupni otroci, Vsi ti brezupno obupni učitelji, Ledena pošast ... 
 

Rekord za rekordom

Walliams že dolgo kraljuje na prvem mestu lestvice najbolje prodajanih britanskih avtorjev. Njegove knjige so prevedene v 55 jezikov, doslej jih je po vsem svetu prodal že več kot 40 milijonov. Je tudi prvi pisatelj za otroke, ki mu je uspelo, da je kar 100 tednov ostal na 1. mestu svetovne lestvice knjig za otroke, naravnost obožujejo pa ga tudi slovenski otroci. 
 

Zabavne ilustracije odličnega ilustratorja

Knjige Davida Walliamsa ne bi bile, kar so, brez odličnih humornih ilustracij britanskega ilustratorja, striparja, grafičnega oblikovalca in umetniškega direktorja Tonyja Rossa. Najprej smo ga spoznali kot ilustratorja Male kraljične, ki nam je prirasla k srcu v knjižni obliki in kot risanka, priljubil pa se nam je prav kot ilustrator Walliamsovih zgodb. Skupaj je doslej ilustriral že več kot 1000 knjig. 

Leto izida: 2021

Število strani: 308

ISBN/EAN: 9789610161257

Mere izdelka: 15,6 x 20,7 x 2,3 cm

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Ilustrator: Tony Ross

Prevajalec: Nina Dekleva

Knjige istega avtorja

Prelistajte katalog Cicikluba

Preglejte zanimive bralne novosti.

Nande

Spoznajte papagaja Nandeta

Piki Jakob

Kako nam Piki Jakob pomaga vzgajati

Dobrodošli v svetu barv in ustvarjalnosti

Barvice in flomastri Carioca Plus so zasnovane za tiste, ki jih žene radovednost.

Menu