Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Na sprejemu pri predsedniku republike

Dr. Kozma Ahačič, urednik Cankarjeve založbe Aljoša Harlamov, Alenka Kepic Mohar, direktorica Cankarjeve založbe, in Simona Mele, predsednica uprave Mladinske knjige, na sprejemu pri predsedniku republike

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je danes sprejel dr. Kozmo Ahačiča, avtorja bibliofilske izdaje Stati inu obstati, ki je izšla pri Cankarjevi založbi in Mladinski knjigi in prinaša temeljna besedila slovenskega jezika ter predstavlja prvih 50 knjig v slovenščini, od Katekizma in Abecednika do prve slovenske slovnice in prevoda Biblije.

Monografija Stati inu obstati je izšla ob 30. obletnici samostojnosti Republike Slovenije. Izvod knjige so avtorji in založba podarili uradu predsednika republike. Predsednik Borut Pahor je s hvaležnostjo sprejel izvod ročno vezane monografije in dejal, da bo ta dokument o začetkih slovenščine kot jezika odslej na posebnem mestu na ogled obiskovalcem Predsedniške palače.

Sprejema so se udeležili še urednik knjige in glavni urednik Cankarjeve založbe dr. Aljoša Harlamov, predsednica uprave Mladinske knjige Simona Mele in direktorica Cankarjeve založbe dr. Alenka Kepic Mohar.

predplačniske kartice mladinska knjiga plus 1

Predplačniške kartice Mladinska knjiga PLUS

Podarite e-knjige, zvočnice, branke in serije video vsebin z eno aplikacijo.

O-skupini_Emka_Blok
Emka.si

Naša spletna knjigarna je največja v Sloveniji.

Preverite.

Svet-knjige_Prijavnica
Svet knjige

Knjižni klub z najdaljšo tradicijo in največ člani

Preverite.

Menu