Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Vesolje, žepi in slonji kihci 1100 px

Vesolje, žepi in slonji kihci

Gaja Kos

Knjiga Gaje Kos prinaša zbirko zabavnih zgodb, polnih samosvojih živali, ki bodo navdušile tako najmlajše bralce kot tudi malo starejše.

Simpatične živalske zgodbe

Z zgodbami Gaje Kos se bomo zabavali. Mnogo je živalskih – in te živali so res zelo samosvoje. Ob vsakem branju bomo naleteli na kaj novega, v nekaterih se bodo naši najmlajši prepoznali, nekatere bodo zbudile radovednost – predvsem pa nas bodo zvabile v svet, ki je topel in svetel ter poln navihanosti in podob različnih ilustratorjev.

O avtorju

Gaja Kos (1979) je urednica, literarna kritičarka, pisateljica in prevajalka. Na Oddelku za primerjalno književnost in literarno teorijo Filozofske fakultete v Ljubljani je doktorirala iz mladinske književnosti. Otroški in mladinski književnosti se posveča tudi pri svojem delu.

Leto izida: 2023

Število strani: 80

ISBN/EAN: 9789610173625

Mere izdelka: 21,8 x 24,8 x 1,5 cm

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Ilustrator: Marta Bartolj Suzi Bricelj Zvonko Čoh Jure Engelsberger Tanja Komadina Ana Košir Marjan Manček Ivan Mitrevski Eva Mlinar Maša P. Žmitek Liana Saje Wang Igor Šinkovec Peter Škerl

Zbirka: Deteljica

Knjige istega avtorja

Najbolj prodajane knjige za otroke

Preglejte lestvico najbolje prodajanih knjig za najmlajše

Nande

Spoznajte papagaja Nandeta

Piki Jakob

Kako nam Piki Jakob pomaga vzgajati

Pasji mož - aktualno

Pasji mož – stripovski junak za navihane mulce

Igrače in drugi zabavni izdelki iz kolekcije priljubljenih junakov serije Pasji mož bodo še močneje obarvali domišljijo vaših najmlajših.

Menu