Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Pavlina in užaljeni dinozaver 1100 px

Pavlina in užaljeni dinozaver

Desa Muck

Ko so delavci s stroji kopali gradbeno jamo za nov blok, so naleteli na ogromno votlino. V njej jih je čakalo velikansko presenečenje. Zares velikansko! Tam je čepel dinozaver, velik kot letalo – in jih debelo gledal. 

Odlična zbirka za prve bralne korake

Pavlina je slikaniška zbirka Dese Muck je namenjena otrokom od četrtega leta dalje in za prve bralne korake. Kratke pripovedi o navihani deklici Pavlini bodo otroci gotovo vzljubili, v njih se bodo prepoznali. Nekatere so realistične, druge čisto fantazijske – Pavlina tako kot vsi otroci, zlahka prestopa iz resničnega sveta v pravljični svet. Pavlina je samosvoja deklica, prijazna in ustvarjalna, včasih pa naredi kaj čisto po svoje. To so odlične zgodbe za večerne rituale, za pogovor doma, v vrtcu in šoli, pa tudi za prve bralne korake.

O avtorici

Desa Muck je avtorica izjemno priljubljenih serij: Anica, Čudežna bolha Megi in Blazno resno. Za svoje delo je med drugim prejela nagrado večernica in Levstikovo nagrado za življenjsko delo 2023.

Leto izida: 2023

Število strani: 16

ISBN/EAN: 9789610172673

Mere izdelka: 17 x 19,8 x 0,9 cm

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Ilustrator: Ana Košir

Urednik: Irena Matko Lukan

Zbirka: Deteljica

Najbolj prodajane knjige za otroke

Preglejte lestvico najbolje prodajanih knjig za najmlajše

Nande

Spoznajte papagaja Nandeta

Piki Jakob

Kako nam Piki Jakob pomaga vzgajati

Pasji mož - aktualno

Pasji mož – stripovski junak za navihane mulce

Igrače in drugi zabavni izdelki iz kolekcije priljubljenih junakov serije Pasji mož bodo še močneje obarvali domišljijo vaših najmlajših.

Menu