Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Jakec obožuje svojo igračo z imenom Dagi Pujs. DP je vedno z njim, v dobrem in slabem. Dokler se nekega božičnega večera ne zgodi nekaj strašnega – DP se izgubi. A božični večer je čas za čudeže in neverjetne dogodke. Večer, ko lahko oživijo vse stvari … J. K. Rowling je napisala ganljivo in napeto pustolovščino o dečkovi ljubezni do njegove igrače.

Letošnji božič bosta deček in igrača spremenila vse 

Predstavljajte si kraj, kjer pristanejo vse izgubljene reči. Kraj, kjer ljubezen prikliče stvari nazaj v življenje in se, kar je izgubljeno, nemara spet najde … Jakec in Božični pujs (DP-jev zoprni nadomestek) se podata na osupljivo potovanje po čudežni Deželi izgubljenih. S pomočjo govoreče škatle za kosilo, pogumnega kompasa in krilate gospodične z imenom Upanje poskušata rešiti Jakčevega najboljšega prijatelja pred Zgubo, grozljivim drobilcem igrač …
 

Nova božična klasika

Svetovno znana pripovedovalka zgodb J. K. Rowling nam predstavlja ganljivo in napeto pustolovščino o dečkovi ljubezni do njegove najbolj dragocene igrače in kaj vse je pripravljen storiti, da bi jo  našel. S sijajnimi ilustracijami priljubljenega ilustratorja, oblikovalca likov in režiserja risanih filmov Jima Fielda, ki je ilustriral številne mednarodne uspešnice in večkrat nagrajene otroške knjige, bo Božični pujs zagotovo postal priljubljena klasika za vso družino.
 

Zaradi družine za družine

»Knjiga Božični pujs, ki je nastajala več let, mi je zelo pri srcu. Da je končno ugledala luč sveta, je zame vesela in katarzična izkušnja,« pravi J. K. Rowling. In še:  »Božični pujs je lahko zares oživel, ko je pet Murrayjev sedelo na peščeni plaži in sem razlagala o Deželi izgubljenih. Vaše navdušenje, zanimanje in logična vprašanja so me spodbujala k pisanju. Reči moram še, da je vsaka podobnost med stvarmi na teh straneh in stvarmi, ki jih je naša družina mogoče izgubila ali našla, seveda popolnoma načrtna.«
 

Slavna in priljubljena avtorica

J. K. Rowling je avtorica zbirke knjig o Harryju Potterju, ki so bile prodane v več kot 500 milijonih izvodov in prevedene v več kot 80 jezikov. Po njih je bilo posnetih osem filmskih uspešnic. Napisala je tudi scenarij za filma Magične živali in soustvarila dramsko besedilo o odraslem Harryju – Harry Potter in otrok prekletstva. Prejela je mnogo nagrad za svoje pisanje tako za otroke kot odrasle.
Preko svojega sklada Volant podpira številne humanitarne dejavnosti in je ustanoviteljica dobrodelne ustanove Lumos, ki skrbi za prevzgojo otrok.

Leto izida: 2021

Število strani: 304

ISBN/EAN: 9789610163459

Mere izdelka: 16,1 x 24,2 x 2,5

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Prevajalec: Nina Dekleva

Zbirka: Izven - Poljudna Za Otroke

Priporočamo vam tudi

Prelistajte katalog Cicikluba

Preglejte zanimive bralne novosti.

Nande

Spoznajte papagaja Nandeta

Piki Jakob

Kako nam Piki Jakob pomaga vzgajati

Dobrodošli v svetu barv in ustvarjalnosti

Barvice in flomastri Carioca Plus so zasnovane za tiste, ki jih žene radovednost.

Menu