Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Strel v prazno 1100 px

Strel v prazno

Richard Osman

V tretji knjigi se pred četverico četrtkovega kluba za umore odpira nova skrivnost. Priletni prebrisanci se lotijo preiskovanja desetletje starega umora, ki jih pripelje do legendarnega krajevnega televizijskega voditelja ter umora brez trupla in brez odgovorov.

Star umor, sveža nevarnost

Čisto navaden četrtek je in spodobilo bi se že, da se življenje za Elizabeth, Joyce, Ibrahima in Rona vrne v ustaljene tirnice. Toda tam, kjer je četverica, tudi težave niso daleč. Pred njimi je desetletje star umor, Elizabeth obišče nov sovražnik in medtem ko se ona ubada s svojo vestjo (in pištolo), Joyce, Ron in Ibrahim s pomočjo starih in novih prijateljev iščejo namige. Ali lahko tolpa razreši skrivnost in reši Elizabeth, preden morilec znova napade?

Še ena očarljiva uspešnica Richarda Osmana

Krogla, ki je zgrešila je tretja v seriji kriminalk o druščini upokojencev iz Sončnega gaja. Pred njo sta knjigi Četrtkov klub za umore in Mož, ki je umrl dvakrat v hipu postali uspešnici z milijonsko prodajo po vsem svetu. Duhoviti kriminalki sta kraljevali na vseh svetovnih lestvicah in simpatični liki so kar klicali po nadaljevanju. 

O avtorju

Richard Osman (1970) je britanski televizijski voditelj, komik, režiser in producent, ki je s prvencem Četrtkov klub za umore postavil nove svetovne prodajne rekorde. Duhovita kriminalka je kraljevala na vseh svetovnih lestvicah in leto dni zatem dobila nadaljevanje Mož, ki je umrl dvakrat, ki je ponovilo uspeh prve knjige. 

Leto izida: 2023

Število strani: 416

ISBN/EAN: 9789610168805

Mere izdelka: 14,8 x 20,8 x 3,4 cm

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Prevajalec: Jerca Kos

Zbirka: Krimi

Knjige istega avtorja

Priporočamo vam tudi

anja mugerli-kresnik 2024-pričakovanja

Kresnik za Anjo Mugerli

Preberite pogovor o njenem romanu Pričakovanja

Lahko bi umrl na tem kavču z mano je modra ptica

Lepo je odraščati z dobro knjigo 

Vstopite v veličastni svet knjižnih ilustracij

Kozma Ahačič

Kozma Ahačič: Zapuščina protestantov kot gonilo razvoja duhovnosti

KajaBucik
BEREMO

Intervju s Kajo Bucik Vavpetič, avtorico romana Srebrne vezi

Menu