Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Knjige, vir veselja in navdiha

Poiščite v sebi srečo in mir ter s knjigami za osebno rast razširite svoja obzorja.

»V trenutku, ko presežeš to skepso, da meni pa ja ni treba delati na sebi, se odpre neskončno priložnosti. Takrat, ko nehaš živeti z mantro tak pač sem, sprejmite me, lahko prevzameš odgovornost zase in postaneš bolj podoben tisti različici sebe, ki te bo lahko iskreno navdušila.« To so besede priljubljenega zdravnika Davida Zupančiča, avtorja dveh velikih knjižnih uspešnic.

Podajte se tudi vi na pot iskanja samega sebe in odkrijte svoj najboljši jaz. Na tej poti vam lahko pomagajo knjige za osebno rast.
 

Od strahu k hvaležnosti

Vida Igličar z osebno pripovedjo v knjigi Vse je v redu ponuja vpogled v življenje s tesnobo, po izgubi in izgorelosti. Bralca navda z upanjem, da gre kljub tesnobi lahko na bolje, in uteho, saj pokaže, da v stiski nisi sam.

Vse je v redu - naslovnica 1100 px
Vse je v redu
Vida Igličar

Da se zmoremo spoprijeti s sramom in strahovi. Da čas zaceli rane. Da lahko utišamo notranjega kritika. Čudovite ilustracije, navdihujoče misli, nasveti in terapevtske vaje vas bodo pomirile in vam usmerile pogled tja, kjer je lepo, kjer je smisel, kjer je vse v redu.
 

Z mislimi lahko uresničimo svoje sanje

Vse nas povezuje le eno hrepenenje – biti srečen. Za nekatere je sreča sanjski partner, dobra služba, nov avto ali pa bolj izpolnjujoče, duhovno in veličastno življenje. Rezultati neštetih raziskav kažejo, da nam je z mislimi dana ustvarjalna moč. Naše misli se lahko udejanjijo, in to v zelo kratkem času, in sicer natanko tako, kot smo naročili.

Uspešno želeti naslovnica 1100 px
Uspešno želeti
Pierre Franckh

Zato jih moramo pravilno formulirati – tega se naučimo postopoma z obvladovanjem sedmih pravil, predstavljenih v veliki nemški uspešnici Pierra Franckha Uspešno želeti.
 

Obvladujte tesnobo s konkretnimi rešitvami

Knjiga Anatomija tesnobe s podporo najnovejših znanstvenih raziskav ter kliničnega dela priznane psihiatrinje dr. Ellen
Vora prinaša svež in nujno potreben pogled na duševno zdravje ter konkretne strategije za obvladovanje naših razpoloženj.

Anatomija tesnobe - naslovnica 1100 px
Anatomija tesnobe
Ellen Vora

Zagovarja celostni pristop, kjer upošteva stanje duha in telesa – tudi naše spalne in prehranske navade, uporabo pametnih telefonov, uživanje kofeina, alkohola in številne druge dejavnike.
 

Uspešnica, ki spreminja življenje

Priljubljeni ustvarjalec podkasta AIDEA Klemen Selakovič je v istoimenski knjigi zbral pronicljive misli gostov podkasta AIDEA in svoja lastna razmišljanja, do katerih je prišel v svojem iskanju resnice, miru in smisla v življenju.

AIDEA 1100 px
AIDEA
Klemen Sleakovič

Knjiga AIDEA je dragoceno darilo sebi ali komu, ki morda išče preboj v življenju. Med stotimi zapisi in modrostmi najdemo življenjske teme, s katerimi se na neki točki življenja ukvarja vsak izmed nas.
 

Recept za mirno življenje

Spletni vplivnež in priljubljeni zdravnik David Zupančič v svoji novi uspešnici Znanost mirnega življenja na zabaven
način pokaže, kako lahko kljub vse večjim zahtevam sodobnega sveta zaživimo mirno in zadovoljno.

Znanost mirnega življenja 1100 px
Znanost mirnega življenja
David Zupančič

V knjigi iskreno opisuje svojo osebno zgodbo iskanja miru, hkrati pa nam z več kot 70 znanstvenimi raziskavami strokovno podpre svoje ugotovitve in nasvete.
 

Še več vsebin

Vas zanima več?

Preverite seznam uspešnic, ki rušijo ustaljena prepričanja.

Menu