Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Zabavne naloge za zabavno otroštvo cici zabavnik februar 2024

Zabavne naloge za zabavno otroštvo

Cici zabavnik je revija za zabavo in ustvarjanje za otroke od 5. leta naprej. Prinaša zanimive ugankarske naloge za urjenje možgančkov, logične naloge in pisane nalepke.

Z reševanjem igrivih ugankarskih nalog otrok razvija logično mišljenje, prostorske predstave in motorične spretnosti ter krepi pozornost, spomin in vztrajnost, ki so nujni za uspešno učno delo, aktivno izrablja prosti čas, navaja se ustvarjalnega in sproščenega sprejemanja izzivov. 

Pa so spet tukaj – počitnice! Tokrat zimske, namenjene smučanju, sankanju in kepanju. Če pa otrokom sneg ne diši in so bolj zmrznjene sorte, bodo reševali super zabavne naloge v Cici zabavniku.

Izpolnjevanke, labirinti in zavozlanke, kvizi, besede in številke v mreži, razlike in sence … že čakajo v Cici zabavniku. V sredini pa so logične naloge, ki so odlična priprava za tekmovanja v logiki!

V Ustvarjalnici bomo naredili mavrico na krožniku, smrekov gozdiček iz škatle za jajca ter origami račko, v Tečaju risanja pa se bomo naučili narisati ljubko ovčko. V Tečaju angleščine bomo spoznavali besede, ki se začnejo na črko k. 

V sredini Cici zabavnika pa so pisane nalepke, ki jih bomo potrebovali za reševanje nalog z nalepkami in z njimi polepšali zvezke, učbenike, knjige … 

S Cici zabavnikom ni nikoli dolgčas!

cz 6_STRAN_ 43

cz 6_STRAN_ 45

cz 6_STRAN_ 36

cz 6_STRAN_ 6

cz 6_STRAN_ 47

Spoznajte Cici zabavnik

Cici zabavnik je kratkočasen in zabaven mesečnik z igrivimi ugankarskimi nalogami za otroke od 5. leta do 3. razreda osnovne šole.
Z reševanjem zabavnih nalog pomaga otroku igraje razvijati samostojnost, pozornost, logično mišljenje, motoriko, vztrajnost in zbranost.

Več o reviji Cici zabavnik

CZ 6_NASLOVNICA_1100 PX
Cici zabavnik

Naročniki na dom prejmete 15 % popusta, darilo in brezplačno kodo za 3-mesečni dostop do aplikacije Mladinska knjiga PLUS.

Menu