Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

CVS DAN_1920px

Pridružite se nam na 30. ciciveselošolskem dnevu!

16. maja 2024 se bodo otroci v vrtcih zabavali ob igrivih vprašalnikih. 

Pridružite se tisočim otrokom, ki bodo na ta dan skupaj razmišljali o najrazličnejših temah: o pridnih čebelah in strašnih dinozavrih pa tudi o prijaznih starih starših in čudovitih pravljicah. 
Prijave sprejemamo do 10. aprila 2024.

Cici Vesela šola je izobraževalna tematska rubrika Cicidoja

Cici Vesela šola vsak mesec obravnava zanimivo, premišljeno izbrano temo. Predstavlja različna področja: kulturno in estetsko vzgojo, socialno učenje, šport, družboslovje, naravoslovje, tehniko … 

  • Jasna, zabavna in poljudna besedila spremljajo nazorne ilustracije in fotografije.
  • Vsebine pripravljajo strokovnjaki in so prilagojene predšolskim otrokom.
  • Temo vsakič dopolnjuje seznam strokovnih in leposlovnih del z določenega področja, ki vzgojiteljem ponujajo bogato dodatno gradivo in številna izhodišča za projektno delo ob ciciveselošolski temi.
  • Segamo po temah, ki jih vključuje kurikulum za vrtce, še posebej pa nas veseli, kadar z otroki pokukamo tudi kam drugam.
  • Vključujemo zanimivosti iz športa, kulture, tehnike, umetnosti in znanosti, iščemo nove avtorje in avtorice ter inovativne pristope. Spodbujamo otroka, da sam postavlja vprašanja in išče odgovore v različnih virih.
CVS-DAN_800px

Vsak otrok prejme Cici pohvalo.

Kako sodelujete?

  • K sodelovanju na ciciveselošolskem dnevu prijavi otroka mentor ali mentorica Cici Vesele šole. Mentorji in mentorice so tisti pedagogi in vzgojitelji, ki so pristopili k mentorstvu Cici Vesele šole ter s tem pridobili vsa potrebna gradiva in orodja za izvajanje projekta. Postanite mentor.
  • Pohvalo dobi vsak otrok, ki sodeluje na ciciveselošolskem dnevu v svoji skupini. Vprašalnike in pohvale za vse tekmovalce prejmete brezplačno, prav tako ni pomembno, ali je otrok med naročniki Cicidoja ali ne.
  • Ciciveselošolski dan bo 16. maja 2024.
  • Za vsa vprašanja smo vam na voljo na cicido@mladinska-knjiga.si

Članek je bil objavljen v reviji Cicido.

Cicido je premišljeno zasnovana revija za predšolske malčke.
Otroke spodbuja na najpomembnejših področjih razvoja in jih vabi k branju v naročju starša, pripovedovanju, plesu, razmišljanju, gibanju, ustvarjanju …

Več o Cicidoju >

Cicido_08_2024_Naslovnica_1100px
Revija Cicido

Naročniki na dom ste deležni 15 % popusta, ob posebnih akcijah pa prejmete še imenitna darila. Spremljajte naše posebne ponudbe!

Menu