Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

zabavna logika cici zabavnik februar 2024

Zabavna logika?

Logika je zabavna! Ne verjamete? Rešite naloge v Cici zabavniku in se prepričajte!

Strokovnjaki  iz Zveze za tehnično kulturo Slovenije so o logiki zapisali tole: Beseda logika, po grško logos, pomeni besedo, misel, načelo … Njen utemeljitelj je Aristotel.

Logika je veda, ki preučuje metode in postopke za razlikovanje pravilnega od napačnega sklepanja. Torej bi moral njene osnove poznati prav vsak. Logičnega mišljenja se lahko naučimo, prvi korak k temu pa so lahko prav logične naloge v Cici zabavniku.

V Cici zabavniku se veselimo sodelovanja s strokovnjaki iz Zveze za tehnično kulturo Slovenije, ki obvladajo logično razmišljanje. Vsak mesec pripravijo šest nalog, primernih za male reševalke in reševalce ugank in zavozlank v Cici zabavniku. Naloge so odlična priprava za tekmovanja v logiki.

Naj se logična zabava začne!

cz 6_STRAN_25

cz 6_STRAN_ 28

cz 6_STRAN_ 29

Spoznajte Cici zabavnik

Cici zabavnik je kratkočasen in zabaven mesečnik z igrivimi ugankarskimi nalogami za otroke od 5. leta do 3. razreda osnovne šole.
Z reševanjem zabavnih nalog pomaga otroku igraje razvijati samostojnost, pozornost, logično mišljenje, motoriko, vztrajnost in zbranost.

Več o reviji Cici zabavnik

CZ 6_NASLOVNICA_1100 PX
Cici zabavnik

Naročniki na dom prejmete 15 % popusta, darilo in brezplačno kodo za 3-mesečni dostop do aplikacije Mladinska knjiga PLUS.

Menu