Unovčite bone za knjige, učbenike in delovne zvezke v trgovinah Mladinske knjige

Unovčite bone za knjige, učbenike in delovne zvezke v trgovinah Mladinske knjige

Kaj si mulci danes sploh še delijo?

Mama o najstniških dilemah in iztočnicah za družinske pogovore.

Do zdaj sem usvojila približno tri lekcije v uvodu v najst obdobje pri našem najstarejšem sinu.

In ena izmed njih se zelo jasno glasi: Pusti mulce pri miru, ko so v skejtparku.
 

V skejtparku ni prav dosti besed. Poleg zvoka skirojev in rolk sem in tja prileti kak 'lej ga' in 'bravo, model'. In med pavzo poleg vode odžeja še možgančke z branjem revije Pil. Takrat se sliši še: »A si lahko deliva stran?«

Pil je revija, ki je kul našemu skoraj najstniku in se zdi tudi meni dovolj rahločutno napisana o temah, ki se tičejo najstništva. Na sproščen način širi obzorja o lahkotnih pop temah in tudi o resnejših zagatah, s katerimi se mulci – tako fantje kot dekleta, srečujejo v vsakdanu. In tako so stavki in članki iz revije super iztočnica za pogovore doma – dokler to mulci še želijo, seveda.

Najbrž bo število lekcij, ki jih bom usvojila do naslednjega poletja, precej večje. In verjamem, da bo vsem pomagalo tudi prebiranje revije Pil.

 

Spoznajte revijo PIL

PIL je mesečna revija, ki združuje vse, kar najstnike najbolj zanima, jim pomaga skozi najstniška leta, jih zabava in jim širi obzorja.
Več o reviji > 

Pil, september 2021
Revija Pil

Naročniki na dom prejmete 15 % popusta in brezplačno kodo za celoleten dostop do izbranih nalog na interaktivnem portalu Učimse.com.

Menu