Unovčite BON21 v trgovinah Mladinske knjige

Unovčite BON21 v trgovinah Mladinske knjige

Revije, Gea

PIL

Najboljša revija za najstnike. Združuje vse, kar jih najbolj zanima, jim pomaga skozi najstniška leta, jih zabava in jim širi obzorja.

Revija, ki najstnikom privzgaja zdrave vrednote

PIL

Starost: Za najstnike
Obseg: 92 strani
Izhaja: Vsak prvi petek. v mesecu
Edicije: Na leto izide 11 številk, od tega je poletna dvojna

 

Razvajamo svoje naročnike!

PIL je več kot revija

Revija PIL vsak mesec prinaša dodatne vsebine. Tako v reviji kot na spletni strani Pil.si.

V julijsko-avgustovski številki ne spreglejte

Ti & jaz
V julijski številki smo se spraševali, kaj storiti, če simpatija ni zaljubljena vate. Je morda na mestu preveriti, kaj je res in kaj ni. Se je pametno odmakniti? Vam lahko pomagajo prijatelji? Ste s simpatijo res lahko samo v prijateljskih odnosih? Treba je verjeti, da je nekje nekdo za nas, zato je fino, če spoznavate veliko novih ljudi. Svetujejo tudi pilovci. 

Test
V testu sprašujemo, kaj naredite, ko vam postane jasno, da vaša simpatija ne goji enakih čustev do vas. Kako se takrat počutite, kakšna čustva vas navdajajo ob zavrnitvi in kako se z njimi spopadate. Preverite v testu!

Odraščanje
Urška se je znašla pred strašno dilemo. Jon jo je vprašal, če bi hodila z njim, Urška pa je do zdaj opazila le Luko. In še njena prijateljica je zaljubljena v Jona, pa ji tega do zdaj ni povedala. Kaj naj naredi? Bo sploh še kdaj dobila priložnost, če Jonu reče ne? Bo izgubila prijateljico? Se bo odljubila od Luke, če bo hodila z Jonom?

Spletne zvezde
24-letni Žiga, bolj znan pod vzdevkom Kuxala, se na družbenih omrežjih ukvarja s komedijo. Svoje gledalce spravlja v smeh zlasti na YouTubu in TikToku, na Instagramu pa deli delčke svojega življenja. Njegov cilj je na vsak obraz narisati nasmešek.

Glasba
Na glasbenih straneh je pesem meseca tokrat Without You pevca z umetniškim imenom Kid Laroi. Pevka mesca je Doja Cat. Preizkusite lahko, kako dobro poznate Olivio Rodrigo, preberete intervju s skupino Flirrt in zanimivosti o Machine Gun Kellyju ter si ogledate predlagane pesmi za na plažo. V legendah si lahko ogledate članek o Seleni.
 

 

Teta Justi
Justi se odpravlja na morje na majhen otok, kjer ni televizije in kjer je slab signal za mobilce. Uživa v svobodi, za katero je že mislila, da je sploh ne bo več. Strinja se z dekletom, ki je na dobri poti, da se znebi anoreksije, svetuje anksiozni deklici, ki se reže in dekletu, ki ne ve, kako bi povedala fantu, da ji je všeč.

 

Vesela šola
Tokrat so strani Vesele šole namenjene reportaži s prireditve za državne prvake, ki je bila 20. junija v poletnem gledališču Studenec. Prvake so zabavali Pižama,Trkaj ter Anabel in Alen iz Hitradia Center. Ni manjkalo nagrad, ki so jih prejeli vsi državni prvaki, pa še posebej  atraktivnih, ki smo jih izžrebali na prireditvi. Šnofi, Zdravko Lidl in kuža Pazi so plesali in nagajali nastopajočim, sprejemali zahvale in nasploh poskrbeli za veselo vzdušje.

Jana Zirkelbach, foto: Uroš Hočevar
Intervju z urednico

Da delam revijo za najstnike, je moje največje veselje

Jana Zirkelbach o ustvarjanju za najstnike in reševanju njihovih tegob.

Kako postati bolj samozavesten

Kako postati bolj samozavesten?

Odraščanje

Fotofiniš pred počitnicami

Kaj, če ni vame?

Odraščanje

Dva fanta, ena odločitev

UcimSe.com
Učimse.com

Interaktivne naloge, skladne z učnimi načrti.

Preverite.

Menu