Vabljeni v trgovine Mladinske knjige. Blizu smo >

Revije, Gea

PIL

Najboljša revija za najstnike. Združuje vse, kar jih najbolj zanima, jim pomaga skozi najstniška leta, jih zabava in jim širi obzorja.

Revija, ki najstnikom privzgaja zdrave vrednote

PIL

Starost: Za najstnike
Obseg: 92 strani
Izhaja: Vsak prvi petek. v mesecu
Edicije: Na leto izide 11 številk, od tega je poletna dvojna

 

Razvajamo svoje naročnike!

PIL je več kot revija

Revija PIL vsak mesec prinaša dodatne vsebine. Tako v reviji kot na spletni strani Pil.si.

V majski številki ne spreglejte

Pil maj 2021 ti&jaz

Ti & jaz
V majski številki smo se ukvarjali s kajenjem. Objavljamo zgodbo Sandre, ki je začela kaditi zaradi  pritiska vrstnikov in uveljavljana v družbi. Vsi se zavedamo hudih zdravstvenih posledic kajenja, a le zakaj potem začnemo kaditi? Skušamo najti odgovore. Svetujejo tudi pilovci. 

Pil maj 2021 test

Test
V testu sprašujemo, kaj si mislite o tistih, ki kadijo in kakšen odnos imate do kajenja? Je bistveno to, da izpadeš večji frajer in bolj odrasel? Je važno to, da si upaš? Preverite v testu!

Pil maj 2021 odraščanje

Odraščanje
Urška sanja. Čudovite sanje o poljubu. O pomladi, trganju marjetic in dišeči travi in Luki, ki ji približa ustnice. A kaj, ko se zbudi v resničnost, kjer je z Luko zmenjena le o pripravi skupne naloge za biologijo. A že to je nekaj…

Pil maj 2021 spletne zvezde

Spletne zvezde
26-letni Anže Novak, bolj znan kot Wortex, je youtuber, ki je v samo letu dni zaslovel s svojimi livestreami (javljanji v živo) in si pridružil naziv naj youtuber leta 2020. V zelo kratkem času je dosegel izjemen uspeh, zato z veseljem spremljamo njegovo pot in se veselimo, da vidimo, kaj vse mu bo še uspelo, saj ga prav nič ne ustavi! Objavljamo intervju.

Pil maj 2021 glasba

Glasba
Na glasbenih straneh je pesem meseca tokrat Head&Heart Corry Joela in MNEKa. Skupina mesca je Silk Sonic. Preizkusite lahko, kako dobro poznate Addison Rae, preberete intervjuja z Bepop in Big Foot Mamo, si ogledate pesmi za zaljubljene in v legendah preberete članek o Blink -182.

Pil maj 2021 Teta Justi

Teta Justi
Justi skupaj z Gezo in Milivojem praznuje cepljenje proti korona virusu, ki so ga vsi trije opravili in se zdaj lahko malo bolj svobodno družijo. A opozarja, da se pilovci morate vseeno še paziti in upoštevati ukrepe. Svetuje fantu, ki ima tike in je ves čas živčen, ker je vseskozi zaskrbljen, da ima kakšno bolezen. Pomaga tudi dekletu, ki je depresivno in ima zelo zahtevne starše ter punci, ki ima fanta, ki jo je celo udaril in ne želi več biti z njim, pa se mu tega ne upa povedati.

 

Pil maj 2021 vesela šola

Vesela šola
V Veseli šoli pišemo o naših športnikih invalidih, njihovih uspehih v zgodovini samostojne Slovenije in o prihajajočih olimpijskih igrah za invalide. Nekaj naših uspešnih športnikov nam je več povedalo tudi v kratkih intervjujih.

PIL_Jana Zirkelbach_Intervju
Intervju z urednico

Da delam revijo za najstnike, je moje največje veselje

Jana Zirkelbach o ustvarjanju za najstnike in reševanju njihovih tegob.

Zadnje čase res velikokrat počutim, kot da me je vse preplavilo.

Vsega imam dovolj!

Prvi poljub

Prvi poljub

UcimSe.com
Učimse.com

Interaktivne naloge, skladne z učnimi načrti.

Preverite.

Menu