Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Sapramiška

Sapramiška, najsrečnejša miš na svetu

Sapramiška Svetlane Makarovič je že vrsto let ena najbolj priljubljenih slovenskih pravljic.

O miški, ki jo boli zob

Sapramiška je v knjižni izdaji prvič izšla leta 1976, ko jo je ilustrirala Marija Lucija Stupica. »Otroci in odrasli se poistovetijo z glavno junakinjo. Vedo, kako boli zob, kako težko je streti lešnik ter da niso vsi naši prijatelji in nam ne pomagajo vedno,« je o pravljici povedala Svetlana Makarovič.

Slikanica, ki otroku odkriva vrednote

Ko je otroka strah, ko je razočaran, mu lahko pomaga dobra pravljica. S Sapramiško se uči, da je včasih treba malo potrpeti in se z dobro voljo in pogumom spopasti z izzivi, da prijatelja spoznaš v nesreči in da ni nič hudega, če se včasih malo razjezimo …

Ena sama sapramišja sreča

Sapramiska
Sapramiška

Legendarna slikanica Svetlane Makarovič in ilustratorja Gorazda Vahna o miški z zobobolom in njenih treh lešnikih. Natisnjenih več kot 29.000 izvodov.

Sapramiska
Sapramiška – brisača

Čas je za umivanje! Naj ti v kopalnici dela družbo Sapramiška. Kako? Ali miške marajo vodo? Seveda jo, če so naslikane na brisači. Velikost: 50 x 30 cm.

Sapramiška – darilne vrečke

Sapramiška je v dar dobila tri prekrasne lešnike. Podarite tudi vi komu kaj lepega in darilo pospravite v prikupno darilno vrečko.

Sapramiska
Sapramiška – plišasta igrača

O, kako prijetno je zvečer v postelji k sebi stisniti mehko Sapramiško, jo vzeti s seboj k babici ali v vrtec. Prikupna plišasta igrača, 22 cm.

Sapramiska
Sapra The Little Mouse

Legendarna Sapramiška v angleškem jeziku v prevodu Alana McConnella Duffa, da bodo ob njej uživali tudi otroci, ki ne govorijo slovensko.

Vsa ponudba ni vedno na voljo v vseh poslovalnicah. Za več informacij povprašajte v najbližji trgovini Mladinske knjige.

https://www.emka.si/webapp/wcs/stores/servlet/SearchDisplay?categoryId=&storeId…
Naj otroci berejo

Sapramišja sreča na dosegu roke

Uživajte z otrokom ob Sapramiški. zbor knjig in drugih izdelkov s Sapramiško vas čaka v knjigarnah Mladinske knjige in na Emka.si. 

 

 

 

https://www.emka.si/webapp/wcs/stores/servlet/SearchDisplay?categoryId=&storeId…
Otroški knjižni klub

Vabljeni v Ciciklub

Skrbno izbrane knjige za malčke, šolarje in starše vas v Ciciklubu čakajo od 20 do 60 % ugodneje. Včlanite se in berite z otrokom. 

 

 

 

Menu