Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Superdeževnik 1100 px

Superdeževnik

Julia Donaldson

Avtorja slovitega Zverjasca sta tokrat ustvarila zgodbo o velikem in pogumnem deževniku, ki rad pomaga bitjem v težavah. 

Brez strahu, Superdeževnik je tu! 

Superdeževnik je najdaljši, najmočnejši in najbolj priljubljen deževnik na vrtu. Ko se kdo izmed njegovih prijateljev znajde v hudih škripcih, superdeževnik reši dan. Brez pomisleka pomaga hrošču iz vodnjaka, krastačo spretno ovije in reši s prometne ceste … Potem pa se zgodi, da njega ugrabi zlobni kuščar. Na srečo imajo njegovi prijatelji premeten načrt … 

Pomoč in sodelovanje

Superdeževnik je junak! Pa ne zato, ker je pogumen in močan, junak je zato, ker je vedno pripravljen priskočiti na pomoč. Knjiga skozi zabavne rime in izjemne ilustracije otroke uči o prijateljstvu, medsebojni pomoči in moči sodelovanja.

Avtorski tandem z vrha svetovnih lestvic

V Angliji se vsakih 11 sekund proda slikanica avtorskega tandema Donaldson in Scheffler, po vsem svetu izjemno priljubljene pesnice in ilustratorja, ki so ju pri časniku The Sunday Times razglasili kar za Lennona in McCartneyja založništva za otroke. Skupaj sta izdala že več kot 25 knjig, najbolj znani Zverjasec je bil preveden v več kot 100 jezikov. Njune knjige so tudi pri nas izjemno priljubljene. Doslej je bilo v slovenščini prodanih več kot 100.000 njunih knjig, otroci pa lahko njune zgodbe spoznavajo tudi na odrih lutkovnih gledališč ter na velikih in malih ekranih.

Leto izida: 2023

Število strani: 37

ISBN/EAN: 9789610167952

Mere izdelka: 28,5 x 25,6 x 0,9 cm

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Ilustrator: Axel Scheffler

Prevajalec: Nina Dekleva

Zbirka: Velika slikanica

Knjige istega avtorja

Najbolj prodajane knjige za odrasle: marec 2024

Preglejte lestvico najbolje prodajanih knjig za najmlajše v marcu 2024.

Nande

Spoznajte papagaja Nandeta

Piki Jakob

Kako nam Piki Jakob pomaga vzgajati

Pasji mož - aktualno

Pasji mož – stripovski junak za navihane mulce

Igrače in drugi zabavni izdelki iz kolekcije priljubljenih junakov serije Pasji mož bodo še močneje obarvali domišljijo vaših najmlajših.

Menu