Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Pasji mož, H komu se kotali?

Pasji mož 7: H komu se kotali?

Dav Pilkey

V sedmi knjigi ene najbolj uspešnih stripovskih serij za otroke se Pasji mož s pomočjo starih znancev postavi po robu novim zlikovcem ter poskrbi, da bodo ljudje in živali v domačem mestu spet delali … dobro! 

Priljubljeni superjunak s pomočjo zvestega komandirja, pogumnega Malega Petrčka in priročnega Ade-hadeja ter drugih kompanjonov neumorno skrbi za red ter v vsaki novi knjigi postreže z izvirnimi triki, forami in slikogibi, zaradi katerih ga otroci po vsem svetu tako zelo obožujejo. 
 

Pasji mož: pol policaj, pol pes 

Če slučajno še ne veste: Pasji mož je najboljši policist na svetu. Rodil se je, ko je policist v bombnem napadu izgubil glavo, pes pa telo. Da bi rešili, kar se rešiti da, so zdravniki pasjo glavo prišili na policistovo telo in dobili super policaja: Pasjega moža! 
 

Pred Pasjim možem še Kapitan Gatnik

Dav Pilkey, avtor in ilustrator Pasjega moža, je bralce sprva navdušil s prigodami Kapitana Gatnika, ki jih imamo tudi v slovenskem prevodu. Pilkey je sicer znan ameriški stripar, avtor in ilustrator, ki je s svojim risanjem že od rane mladosti nadvse rad motil pouk in ob živce spravljal učitelje, ti pa so mu govorili, da vse svoje življenje pač ne bo mogel risati trapastih knjig. Dav jih na srečo ni nikoli znal prav dobro poslušati. 
 

Berejo ga tudi tisti, ki sploh ne berejo

Ker je strip o Pasjem možu tako smešen, igriv, naivno trapast in neposreden, se je prikupil tudi tistim mlajšim bralcem, ki sicer redkeje posežejo po knjigah. Pasji mož zato žanje navdušenje s prav vsemi sedmimi knjigami, ki si po vrsti sledijo takole: Pasji mož 1, Pasji mož 2 - Snet s ketne, Pasji mož 3 – Povest o dveh muckih, Pasji mož 4 – Pasji mož in mačji mulc, Pasji mož 5 – Gospodar bolh, Pasji mož 6 – Ravs divjine, zadnja v vrsti »pasje dobrih« uspešnic pa je Pasji mož 7 – H komu se kotali? 
 

Berite in »Laufajte naokoli s Pasjim možem!«

Pravi Boštjan Gorenc – Pižama, ki je s prevodom in priredbo tudi sedme knjige Pasjega moža poskrbel, da nori štosi, izvirne besedne igre in duhovita poimenovanja zaživijo tudi v slovenskem prevodu te globalne uspešnice. 

Dav Pilkey o Pasjem možu

Ste vedeli? Pasji mož je pravzaprav avtobiografski lik Dava Pilkeyja. Oglejte si video in izvedeli boste zakaj. Mimogrede se lahko naučite, kako narisati Pasji moža.

»V sedmi knjigi, ki je že na voljo v spletni knjigarni Mladinske knjige, se bo Pasji mož s pomočjo starih znancev postavil po robu novim zlikovcem, s svojim smešnim in neposrednim pristopom k reševanju kriminalitete v svojem mestu pa bo k branju ponovno privabil celo tiste, ki sicer sploh ne berejo.« - cosmopolitan.si

Leto izida: 2020

Število strani: 240

ISBN/EAN: 9789610157786

Mere izdelka: 14,8 x 20,8 x 2,4 cm

Vezava: Broširana

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Prevajalec: Boštjan Gorenc

Zbirka: Pasji mož

Najbolj prodajane knjige za otroke

Preglejte lestvico najbolje prodajanih knjig za najmlajše

Nande

Spoznajte papagaja Nandeta

Piki Jakob

Kako nam Piki Jakob pomaga vzgajati

Pasji mož - aktualno

Pasji mož – stripovski junak za navihane mulce

Igrače in drugi zabavni izdelki iz kolekcije priljubljenih junakov serije Pasji mož bodo še močneje obarvali domišljijo vaših najmlajših.

Menu