Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Cicizabavnik_Amb2_okt

Zabavna revija za zabavno otroštvo

V Cici zabavniku vas čakajo labirinti, izpolnjevanke, zavozlanke, kvizi, logične naloge in druge zabavne naloge.

Cici zabavnik je revija za zabavo in ustvarjanje za otroke od 5. leta naprej. Prinaša zanimive ugankarske naloge za urjenje možgančkov, logične naloge in pisane nalepke.

Z reševanjem igrivih ugankarskih nalog otrok razvija logično mišljenje, prostorske predstave in motorične spretnosti ter krepi pozornost, spomin in vztrajnost, ki so nujni za uspešno učno delo, aktivno izrablja prosti čas, navaja se ustvarjalnega in sproščenega sprejemanja izzivov.

CIcizabavnik_ang_amb_okt

Za nami so prvi tedni, ki so jih otroci po poletnih počitnicah preživeli v šolskih klopeh. Prav luštno se imajo v šoli, kajne? Vsak dan izvejo in se naučijo kaj novega, se med odmori zabavajo s sošolkami in sošolci, včasih pa gredo celo na izlete in ekskurzije.

Zdaj pa je tukaj še novi Cici zabavnik, v njem pa prijazni Tubi ter toooliko kratkočasnih ugank in zavozlank. Med njimi so tudi nagradne! Otroci, ošilite svinčnike in pripravite radirke, naj se zabava začne.

Cicizabavnik_tečaj_risanja_oktober_amb.

V ustvarjalnici bomo naredili obešanko iz ključev in origami sovico. V tečaju angleščine bomo spoznali besede, ki se začnejo na črko B. Obiskali bomo zelo zanimivo hišo – Hišo iluzij! V sredini Cici zabavnika pa vas čakajo pisane nalepke, nalepite jih v Cici zabavnik in v zvezke!

Cicizabavnik_nalepke_amb_okt.

V sredici so logične naloge, ki so odlična priprava na tekmovanja v logiki.

Cicizabavnik_naloge_logika_amb

S Cici zabavnikom ni nikoli dolgčas!

Revija Cici zabavnik za mini mislece in ugankarje

Cici zabavnik je kratkočasen in zabaven mesečnik z igrivimi ugankarskimi nalogami za otroke od 5. leta do 3. razreda osnovne šole. Z reševanjem zabavnih nalog iz logike, pomaga otroku igraje razvijati samostojnost, pozornost, logično mišljenje, motoriko, vztrajnost in zbranost.

Več o reviji Cici zabavnik

Cicizabavnik_naslovnica_okt_2023
Cici zabavnik

Naročniki na dom prejmete 15 % popusta in brezplačno kodo za celoleten dostop do izbranih nalog na interaktivnem portalu Učimse.com.

Menu