Unovčite digitalni BON22 v trgovinah Mladinske knjige.

Unovčite digitalni BON22 v trgovinah Mladinske knjige.

Revija_cicizabavnik_julij_2022

Za najdaljše počitnice – najbogatejši Cici zabavnik

Poletni Cici zabavnik je bajsi – to pomeni, da je v njem še več nalog kot običajno!

Cici zabavnik je tokrat debelejši. Da otrokom med počitnicami ne bo dolgčas, je v  njem še več zanimivih ugankarskih nalog za urjenje možgančkov in kratkočasnih ustvarjalnih delavnic za spretne prstke kot po navadi. 

Z igrivimi ugankarskimi nalogami otrok razvija logično mišljenje, prostorske predstave in motorične spretnosti. Z reševanjem krepi pozornost, spomin in vztrajnost, ki so nujni za uspešno učno delo. Z ustvarjalnimi delavnicami razvija spretnosti in aktivno izrablja prosti čas, navaja se ustvarjalnega in sproščenega sprejemanja izzivov. 

Revija_cicizabavnik_julij_2022

V Cici zabavniku so labirinti, zavozlanke, izpolnjevanke, kvizi, logične naloge, iskanje razlik, besed in številk v mreži … Čisto vsak reševalec bo v Cici zabavniku našel svojo najljubšo nalogo. Med nalogami so tudi nagradne!

Revija_cicizabavnik_julij_2022

V tečaju angleščine gremo na morje, spoznali bomo besede za morske živali: dolphin, whale …, v sredini Cici zabavnika pa so pisane nalepke, nekatere bomo lepili v Cici zabavnik, nekatere pa v zvezke in knjige.

Revija_cicizabavnik_julij_2022

Naj se zabava začne!

Spoznajte revijo Cici zabavnik za mini mislece in ugankarje

Cici zabavnik je kratkočasen in zabaven mesečnik z igrivimi ugankarskimi nalogami za otroke od 5. leta do 3. razreda osnovne šole.
Z reševanjem zabavnih nalog pomaga otroku igraje razvijati samostojnost, pozornost, logično mišljenje, motoriko, vztrajnost in zbranost.

Več o reviji Cici zabavnik.

Revija_cicizabavnik_julij_2022_naslovnica
Cici zabavnik

Naročniki na dom prejmete 15% popusta in brezplačno kodo za celoleten dostop do izbranih nalog na interaktivnem portalu Učimse.com.

Menu