Unovčite BON21 v trgovinah Mladinske knjige

Unovčite BON21 v trgovinah Mladinske knjige

Prodajalke Mladinske knjige

7 najboljših razlogov, da skupaj napolnimo torbe vaših šolarjev

Zakaj šolsko torbo svojega malčka napolniti v Mladinski knjigi?

Svetujejo Davorka, Maja, Sara in Petra iz Mladinske knjige.

1. Vse dobite na enem mestu.

Od učbenikov in delovnih zvezkov, torb in vseh drugih potrebščin do šolskih copat, dodatnih gradiv (atlasi, zemljevidi, slovarji) in prikupnih malenkosti za fine odmore.
 

2. Vemo, kaj šolarji potrebujejo.

Dovolj je seznam, ki ga šolarji dobijo v šoli, oziroma le informacija, na katero šolo in v kateri razred gre vaš otrok. Za vse drugo poskrbimo mi.

 

3. Svetujemo vam pri izbiri.

Ne boste tavali med policami v zadregi, ali boste izbrali prav. Smo specialisti za šolske potrebščine in naše strokovno osebje vam bo z veseljem svetovalo.

 

4. Omogočamo vam nakup brez stresa in skrbi – preprosto in zanesljivo.

Izberete način nakupa, ki vam najbolj ustreza. Z naročilnico, z le nekaj kliki na www.emka.si, s QR-kodo ali v kateri od več kot 50 knjigarn Mladinske knjige po Sloveniji.

 

5. Poskrbimo za vse – od prvošolčkov do dijakov.

V bogatem in skrbno izbranem naboru najdete izdelke priznanih blagovnih znamk za vse starosti – od najmlajših, ki iščejo motive priljubljenih junakov iz risank, do izbirčnih najstnikov z že izdelanim slogom.

 

6. Naša prva zaveza je kakovost.

Torbe in nahrbtniki, ki ustrezajo priporočilom ortopedov. Zvezki, kjer se sled pisala ne vidi na drugo stran. Barvice, ki se jim ne lomijo konice. Šolske potrebščine iz Mladinske knjige ustrezajo visokim standardom kakovosti.

 

7. S starši in učitelji delimo poslanstvo – omogočiti vsakemu otroku, da izpiše svojo svetlo zgodbo.

Če ne bi bilo šole, ne bi bilo razigranih odmorov, šolskih prijateljstev, ki včasih trajajo vse življenje, in znanja, ki odpira pot v srečno in zadovoljno odraslost. Danes šolar s torbo, zvezkom in šestilom, jutri ustvarjalec prihodnosti!

 

-30 % na pester izbor šolskih potrebščine in -40 % na nahrbtnike Walker in torbe Schneiders

Od 1. 6. do 31. 7. 2021 velja 40-odstotni popust na nahrbtnike Walker in torbe Schneiders, 30-odstotni popust na pester izbor šolskih potrebščin in 3-odstotni popust na učbenike, potrjene s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za šolsko leto 2021/22, ter pripadajoče delovne zvezke.
 

Preberite še

Zakaj izbrati peresnico z izbrano vsebino 

Kako izbrati šolsko torbo 

Pozorno pri nakupu šolskih potrebščin

Menu