Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Iben Dissing Sandahl

Iben Dissing Sandahl

Iben Dissing Sandahl je danska pedagoginja, narativna psihoterapevtka, predavateljica, publicistka in avtorica več knjižnih del.

Ima več kot dvajset let izkušenj na področju otroške psihologije, vzgoje in izobraževanja, ki na najbolj naraven način zasidra danski način starševstva. Od leta 2015 predava, vodi delavnice in svetuje staršem, družinam in raznim ustanovam pri vzgoji samozavestnih, ustvarjalnih in zadovoljnih otrok. Njeni glavni cilji so pomoč, podpora ter navdih staršem in strokovnjakom pri zagotavljanju razmer za odraščanje zdravih in uravnoteženih otrok. 

Njeni številni strokovni članki so bili objavljeni v vseh nacionalnih danskih časopisih ter priznanih tujih revijah in časnikih, kot so The Vanity Fair, Huffington Post, The Wall Street Journal, The Washington Post, Psychology Today, The Greater Good Science Center Berkeley  … Velik mednarodni uspeh je doseglo njeno knjižno delo Vzgoja po dansko (soavtorica je Jessica Joelle Alexander), ki je prevedeno v 27 jezikov. 
 

Spletni pogovor z avtorico knjige

Ob izidu knjige se je o pomenu proste igre pri vzgoji otrok ter njeni razvojni, razvedrilni in terapevtski vlogi z avtorico pogovarjala televizijska voditeljica dr. Ana Tavčar. Oglejte si posnetek pogovora.

 

Knjige avtorja

Menu