Vabljeni v trgovine Mladinske knjige. Blizu smo >

Vse za šolo

Kakovostne šolske torbe

V najljubših barvah. Z najljubšimi motivi.

Široka ponudba šolskih torb 

V naših trgovinah vas čaka pestra izbira kakovostnih šolskih torb različnih blagovnih znamk:

Prednosti torb: prijazno hrbtenici, nastavljive naramnice, majhna teža, veliko predalov, leto ali dve garancije (odvisno od modela in blagovne znamke), in drugo.

Od 1. 6. do 31. 7. 2021 velja 40-odstotni popust na nahrbtnike Walker in torbe Schneiders.

 

Izberite šolske torbe na Emka.si:

 

Šolske torbe za deklice

Od tistih za prvo triletje z metuljčki, sovicami, konjički in samorogi, do kakovostnih trendovskih nahrbtnikov za izbirčne najstnice, ki jim je torba tudi pomemben modni dodatek.

Šolska torba Schneiders
Šolski 4-delni komplet Schneiders

Šolska torba 31 x 40 x 23 cm; peresnica prazna, 1 zadrga, 2 preklopa, 20,3 x 14 x 3,5 cm ; peresnica trapez 22 x 7,5 x 9,5 cm; vrečka za copate 31 x 38 cm; dodana dva našitka; teža: 1.100 g

Šolski nahrbtnik Nitro
Nahrbtnik Nitro Chase

Izjemna kakovost: zunanji oblazinjen predal za prenosni računalnik 17", notranji predal za kable in polnilce, v notranjosti dva glavna predala, oblazinjen predal za sončna očala, veliki sprednji predal z dodatnimi žepi, predal za pijačo in žep za ključe.

Nahrbtnik Walker
Nahrbtnik Walker fame

Dva večja predala na zadrgo, en manjši sprednji predal na zadrgo z več razdelki, stranski žep za steklenico, podloženo ergonomsko hrbtišče, po dolžini nastavljivi ergonomski naramnici, možnost spetja naramnic na prsnem delu

 

Šolske torbe za dečke

Šolske torbe z vozili, živalmi, športnimi in vesoljskimi motivi … v najbolj priljubljenih fantovskih barvah za gospodiče začetnih razredov. Nevtralno deški in nevsiljivo kul nahrbtniki za starejše izbirčneže.

Walker nahrbtnik
Nahrbtnik Walker Campus

Dva večja predala na zadrgo; v notranjosti žep za polnilec power bank z USB portom na zunanji strani; en predal na zadrgo z več razdelki: držalo za ključe, žep za svinčnike; stranski žep za stekleničko; skriti žep na hrbtišču z RFID zaščito; majhen žep na naramnici; podloženo ergonomično hrbtišče z; nastavljivi ergonomični naramnici z varnostno piščalko

Nahrbtnik Walker
Nahrbtnik Walker Campus

Dva večja predala na zadrgo; v notranjosti žep za polnilec power bank z USB portom na zunanji strani; en predal na zadrgo z več razdelki: držalo za ključe, žep za svinčnike; stranski žep za stekleničko; skriti žep na hrbtišču z RFID zaščito; majhen žep na naramnici; podloženo ergonomično hrbtišče z možnostjo nastavitve višine; dve po dolžini nastavljivi ergonomični naramnici z varnostno piščalko.

 

Kako izbrati pravo šolsko torbo?

 

- 30 % na pester izbor šolskih potrebščin, - 40 % na nahrbtnike Walker in torbe Schneiders, -3 % na učbenike in delovne zvezke

Od 1. 6. do 31. 7. 2021 velja 40-odstotni popust na nahrbtnike Walker in torbe Schneiders, 30-odstotni popust na pester izbor šolskih potrebščin in 3-odstotni popust za učbenike, potrjene s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za šolsko leto 2021/22, ter pripadajoče delovne zvezke. Velja do prodaje zalog. Popusti se ne seštevajo.

Vse za šolo
Vse dobite na enem mestu

Obiščite eno izmed naših 50 trgovin po vsej Sloveniji.

/vse-za-solo/ugodnosti/darilo-ob-nakupu
Darilo

Ob nakupu šolskih potrebščin prejmete uporabo darilo: stenski koledar in urnik.

/vse-za-solo/ugodnosti/placilo-na-obroke
Možnost plačila

Kar do 12 obrokov!

Razbremenite družinski proračun in porazdelite stroške s plačilom na obroke.

Menu