Še do 30. 6. lahko v trgovinah Mladinske knjige unovčite BON21.

Še do 30. 6. lahko v trgovinah Mladinske knjige unovčite BON21.

Poletno branje 2021 - ljubezenski romani

Ljubezenske zgodbe, ki jih morate prebrati to poletje

Predstavljamo izbor romanov, polnih ljubezenskih križev in težav.

Odpotujte novim ljubezenskim dogodivščinam naproti.

Lahko pa si nore avanture privoščite tudi s knjigo v roki Pripravili smo izbor romanov, polnih ljubezenskih križev in težav.
 

Ljubezen v svetu športa

Piper Dove iz romana Zvezda večera ameriške pisateljice Susan Elizabeth Phillips si želi postati najboljša zasebna detektivka v Chicagu. Prva naloga? Neopazno mora slediti nekdanjemu zvezdniku moštva Chicago Stars. Vendar jo Cooper Graham hitro razkrinka in zaposli, da pod drobnogled vzame uslužbence v njegovem nočnem klubu.

Zvezda večera (Žepnica)
Zvezda večera (Žepnica)
Susan Elizabeth Phillips

Legendarni športnik je vedno navajen dobiti tisto, kar hoče. Piper kmalu odkrije, da je Cooper v nevarnosti, zato sklene, da ga bo varovala, če mu je prav ali ne.

 

Ko ljubi mogotec

V romanu Vsi Cassandrini snubci, šestem delu serije Ravenelovi slavne ameriške avtorice zgodovinskih in sodobnih ljubezenskih romanov Lise Kleypas si železniški mogotec Tom Severin išče ženo. Ker je zelo bogat in vpliven, je prepričan, da si lahko privošči vse in da bo to lahka naloga.

Vsi Cassandrini snubci (6. del serije Ravenelovi) (Žepnica)
Vsi Cassandrini snubci (6. del serije Ravenelovi) (Žepnica)
Lisa Kleypas

Ko prvič zagleda lady Cassandro Ravenel, je odločen, da bo njegova. Toda tudi lepa in pametna Cassandra je odločna – poročila se bo le iz ljubezni, te pa ji Tom ne more dati.

 

Ljubezen in zločin

Grofov sin Christopher Carlisle, junak romana Vohunu za vabo (6. knjiga iz serije Carlislovi Anne Harrington), je na videz zadovoljen z življenjem ponočnjaka in osvajalca ženskih src. V resnici z veseljačenjem prikriva svoje pravo poslanstvo – v službi njegovega veličanstva dela kot vohun. Potem ko njegovega družabnika umorijo, priseže, da bo storilca doletela pravična kazen.

Vohunu za vabo (6. knjiga iz serije Carlislovi)
Vohunu za vabo (6. knjiga iz serije Carlislovi)
Anna Harrington

Toda med iskanjem morilca spozna Diano Morgan in se na lepem znajde v zapletenem klobčiču neresnic. Diana, ki ji družina pomeni vse, je pretresena, ko njenega pogrešanega brata obtožijo veleizdaje in umora. Odločena, da ga najde, preden ga v roke dobijo Francozi, sklene dogovor s Christopherjem. To pa s seboj prinese tudi skušnjave.
 

Ljubezen sredi raja

V romanu Vrnitev na otok kamelij, zaključnem delu trilogije Otok kamelij, Sylvia in Maël pričakujeta rojstvo otroka. Nekega dne Maëla osupne telefonski klic. Mama, s katero trideset let ni imel stikov, je hudo bolna.

Vrnitev na otok kamelij (trilogija Otok kamelij, 3. knjiga) (Žepnica)
Vrnitev na otok kamelij (trilogija Otok kamelij, 3. knjiga) (Žepnica)
Tabea Bach

Brez oklevanja ji pohiti na pomoč in pusti nosečo Sylvio samo na otoku. Takoj ko odide, se začnejo težave in Sylvia se mora spopasti z njimi, kakor ve in zna.

 

V svetu viktorijanske romantike

Ameriška pisateljica Marie Tremayne s trilogijo Neubogljive neveste postavlja v ospredje usode drznih aristokratinj. V tretjem delu z naslovom Upornica brez krinke je ena od njih, lady Caroline Rowe, odločena, da se ne bo poročila. Odločenost začne popuščati, ko njen zoprni novi ameriški sosed vdre na njeno posest in v njeno življenje.

Upornica brez krinke (Neubogljive neveste, 3. knjiga)
Upornica brez krinke (Neubogljive neveste, 3. knjiga)
Marie Tremayne

Jonathana Cartwicka zahtevna soseda izjemno privlači. Ko starši Caroline oznanijo, da jo bodo poročili s prvim lordom, ki jo bo hotel, je iz sebe. Jonathan pa si najbolj od vsega želi, da bi neukročenko prepričal, da je pravi zanjo.

 

Knjige lahko kupite z bonom v trgovinah Mladinske knjige

 

Preverite še: 

Menu