Vabljeni v trgovine Mladinske knjige. Blizu smo >

Veronika Podgoršek

Dr. Veronika Podgoršek je doktorica znanosti s področja družinske in zakonske terapije, terapevtka, pisateljica, publicistka in predavateljica.

Doktorirala je  iz družinske relacijske terapije na Univerzi v Ljubljani in opravila terapevtsko specializacijo iz objekt-relacijske teorije in prakse na Mednarodnem psihoterapevtskem inštitutu (International Psychotherapy Institut – IPI) v Washingtonu. Terapevtsko delo opravlja po modelu relacijske družinske terapije kot samostojna terapevtka na Psihoterapevtskem inštitutu, ki ga je ustanovila leta 2006. 

Na konferencah v tujini ter na raznih strokovnih predavanjih in delavnicah na različnih fakultetah in drugih institucijah v Sloveniji sodeluje kot predavateljica. Pogosto kot kolumnistka in strokovnjakinja sodeluje z mediji. Je avtorica štirih strokovnih del. Strokovna priročnika Ljubezen na terapiji – Vodnik do srečnega partnerstva ter Ljubezen po ljubezni sta zaradi celostnega, praktičnega, poljudnega in obenem na strokovnih izkušnjah utemeljenega pristopa med bralci požela veliko zanimanja in postala uspešnici. 
 

Pogovor z dr. Veroniko Podgoršek o izzivih našega časa

Z avtorico smo se na spletnem dogodku, ki se je zgodil 26. 1. 2021, pogovarjali o izzivih, ki jih našemu počutju in odnosom postavlja aktualni čas, ter priložnostih, ki nam jih ponuja.

 

S pogovorom, ki ga je spodbudila pravkar izdana knjiga Moje življenje - moja knjiga, smo osvetlili pomen poznavanja vzorcev, po katerih delujemo, in prepoznavanja svojih pravih želja, hotenj, hrepenenj, potreb. Izvedeli smo tudi, kako vsa ta spoznanja uporabimo za uvajanje in udejanjanje sprememb, ki nam bodo omogočile srečnejše, uspešnejše in polnejše življenje.

Knjige avtorja

Saša Pavček s knjigo Zastali čas
Saša Pavček

»Zdaj je čas za poezijo«

Priljubljena igralka in pesnica o svoji drugi pesniški zbirki Zastali čas. Preberite intervju

O-skupini_Nagrade_Modra-ptica

Nagrada modra ptica

Avtorice in avtorje vabimo k sodelovanju v natečaju za nagrado modra ptica 2022

Haruki Murakami
Haruki Murakami

»Hočem mir v duši«

Preberite intervju z japonsko literarno zvezdo

Menu