Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Za podjetja_Za igralnice_Hero

Za otroke

Vse za likovno ustvarjanje, igrače in igre

Široka ponudba materiala za likovno ustvarjanje

Majhne in velike ustvarjalce v vrtcih, šolah, na ustvarjalnih delavnicah, tečajih in krožkih, v počitniškem varstvu … pomagamo spodbujati s široko ponudbo najrazličnejšega materiala za risanje, lepljenje, barvanje, slikanje, kiparjenje, rezanje, oblikovanje in drugo ustvarjanje. 

Skupno naročanje materiala pomeni manjše stroške, boljšo izbiro in več ustvarjalnega zagona, svobode in užitka. 

 

Izbrana ponudba igrač in družabnih iger

Izberite kakovostne didaktične igrače priznanih blagovnih znamk, izdelane iz najboljših materialov, varne, vzdržljive in obstojne. Za domišljijsko igro, gibanje, ustvarjanje, učenje!
Ne spreglejte odličnih družabnih iger za razvijanje logičnega sklepanja, prostorskih in številčnih predstav, jezikovnih spretnosti, kritičnega mišljenja, načrtovanja …

 

Želite obdariti otroke zaposlenih?

Izberite iz kataloga Darila 2024. Z njim se boste prelevili v pomočnike decembrskih dobrih mož in izbrali darila, ki jih nosijo Miklavž, Božiček ali pa dedek Mraz – izbira je vaša.
 

Oglejte si katalog daril 2024

Veleprodajni_Celostranski
Veleprodajni centri

Podjetjem in podjetnikom ponujamo široko ponudbo izdelkov, partnerski odnos in celovito storitev, s katero ste 100 % zadovoljni.

Za podjetja

Kontaktirajte nas

Veleprodajni centri: Poiščite najbližjega

E-naslov: b2b.podpora@mladinska-knjiga.si

Telefon: 01 588 74 42

 

 

Za podjetja

Preprosto naročanje prek spleta

Podjetjem omogočamo hitro in udobno spletno naročanje. Namesto vas poskrbimo za vse, da lahko vi svoj čas namenite svojemu poslu.
 

 

Menu