Vabljeni v trgovine Mladinske knjige. Blizu smo >

Vse za šolo, pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Zakaj kupovati pri Mladinski knjigi? Koliko prihranim in kaj dobim? 

Prihranki!

Ob nakupu paketa šolskih učbenikov od 1. 6. do 31. 7. 2021 našim kupcem nudimo 3 % popust

V tem obdobju nudimo še 30 % popusta na izbrane šolske potrebščine ter 40 % popusta na vse nahrbtnike znamk Schneiders in Walker
 

Prijaznost in strokovnost!

Zavedamo se, da nakup šolskih učbenikov in drugih potrebščin za starše lahko predstavlja stres. Zato vam bodo naši knjigarji, ki zelo dobro poznajo tako učbenike in vse ostale potrebščine, prijazno priskočili na pomoč, svetovali pri izbiri in za poiskali vse potrebno. 
 

Vse na enem mestu!

Ker je tudi čas denar, opravite nakup v eni naši knjigarni, s knjigarjem, ki vam bo pomagal izbrati in nabaviti vse potrebno. Za vas bo izbrskal tudi učbenike, ki so redki, rezerviral in poskrbel za tiste, ki morda ne bodo na zalogi, rešil morebitne reklamacije in še kaj. 
 

Zanesljiva kakovost!

Nudimo vam res širok, sodoben in predvsem zelo kakovosten nabor šolskih potrebščin za vse razrede in letnike. 
 

Darila!

Prvošolčki se bodo letos razveselili zvezka z Nandetom, vsak kupec paketa pa pri Mladinski knjigi prejme še urnik in stenski koledar. 
 

Dodatni popusti!

Od 1. 6. do 31. 7. 2021 nudimo kar 40 % popust na nahrbtnike znamk Schneiders in Walker ter 30 % popusta na izbrane šolske potrebščine

 

Pogosta vprašanja o ponudbi in prodajnih pogojih:

V koliko obrokih lahko plačam?

To je odvisno od dneva naročila. Zgodnja naročila lahko plačate v treh obrokih. Naročila paketov morajo biti sicer v celoti plačana do sredine avgusta. Če, na primer, oddate naročilo konec julija, možnost plačila na več obrokov odpade. Zato pohitite z naročilom in se izognite se nepotrebnemu stresu, ki ga povzroča nakupovanje v zadnjem hipu. S tem si boste zagotovili plačilo na tri obroke, predvsem pa brezskrbne počitnice in bolj sproščen vstop v šolo.

Lahko pri vas dobim seznam učbenikov za našo šolo?

Seveda. Nikar ne skrbite, če ste izgubili ali pozabili natisniti seznam učbenikov. Našemu knjigarju zaupajte ime šole in razred. Poskrbel bo, da boste kar najhitreje dobili popoln seznam učbenikov, ki jih za vašega otroka predpisuje šola. 

Kdaj lahko najhitreje dobim paket učbenikov?

Običajno v drugi polovici avgusta. Pri tem moramo upoštevati čas dobave posameznih učbenikov in vaše plačilo. Tudi, če naročite prej, se pogosto zgodi, da določena šolska gradiva takrat še niso na voljo, zato paket običajno prejmete avgusta. 

Ali vedno dobim cel paket? 

Zgodi se, da učbenik izide z večjo zamudo. V tem primeru vam bomo poslali paket preostalih učbenikov z opravičilom in pojasnilom glede manjkajočega gradiva. Ko manjkajoči učbenik izide, vam ga bomo poslali brez dodatnih stroškov. 

Lahko rezerviramo in učbenike ter delovne zvezke dobimo prej?

Lahko. Obrnite se na posamezno enoto, kjer bodo pripravili paket. Ko bo vse pripravljeno, vas bomo poklicali. 

Ali dobim popust tudi v primeru rezervacije?

Od 1. 6. do 31. 7. velja popust ne glede na lokacijo in način naročila. 

Kakšna je razlika med rezervacijo in zgodnjim naročilom?

Pri rezervaciji račun poravnate takoj, pri zgodnjem naročilu obstaja možnost plačevanja na obroke. 
V primeru rezervacije, vam ne moremo zagotoviti, da bomo res dobavili vse, saj so nekatera naročila hitro razprodana, pri zgodnjem naročilu pa vam to zagotavljamo.
V primeru zgodnjega naročila oddate naročilo, na dom dobite položnice, v avgustu pa prejmete celoten paket. S tem se izognete tekanju po trgovinah in si zagotovite kar najbolj brezskrbne počitnice. 

Lahko položnice plačam v enoti?

Da, položnice lahko brez provizije plačate v kateri koli enoti. 

Lahko paket naročim na Emka.si in ga prevzamem v enoti? 

Da. Ob naročilu paketa na www.emka.si označite, v kateri enoti želite prevzeti paket. 

Lahko paket pošljete po pošti?

Seveda. V kolikor se odločite za naročilo šolskega koledarja Kaj dogaja, je poštnina brezplačna. 

Imamo člani Sveta knjige dodatne ugodnosti?

Vsi člani Sveta knjige lahko popust pri nakupu učbenikov in delovnih zvezkov koristijo mesec dni več: od 1. junija do 5. septembra! Za člane vsakič pripravimo tudi ekskluzivno ponudbo – dodaten popust. Letos je to 25% popust na blagovno znamko Nitro

 

Enostaven nakup šolskih potrebščin v Mladinski knjigi

 

 

- 30 % na pester izbor šolskih potrebščin, - 40 % na nahrbtnike Walker in torbe Schneiders, -3 % na učbenike in delovne zvezke

Od 1. 6. do 31. 7. 2021 velja 40-odstotni popust na nahrbtnike Walker in torbe Schneiders, 30-odstotni popust na pester izbor šolskih potrebščin in 3-odstotni popust za učbenike, potrjene s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za šolsko leto 2021/22, ter pripadajoče delovne zvezke. Velja do prodaje zalog. Popusti se ne seštevajo.

Vse za šolo
Vse dobite na enem mestu

Obiščite eno izmed naših 50 trgovin po vsej Sloveniji.

/dobrezgodbe/druzina/kako-izbrati-solsko-torbo

Kako izbrati šolsko torbo?

Nakup šolske torbe ali nahrbtnika naj bo premišljena odločitev, cena pa naj ne bo odločujoči dejavnik.

/vse-za-solo/ugodnosti

Ugodnosti

-30 % na izbrane potrebščine in -40 % na nahrbtnike Walker in torbe Schneiders

Menu