Vabljeni v trgovine Mladinske knjige. Blizu smo >

Šola za kljunasto flavto 2. del

Učbenik za drugi razred kljunaste flavte za osnovno glasbeno izobraževanje

Helena Strmčnik

Sodobni učbenik za učenje kljunaste flavte bo učitelje in učence navdušil in igrivo popeljal v svet glasbe in kljunate flavte.

Učbenik za drugi razred kljunaste flavte za osnovno glasbeno izobraževanje potrjen po posodobljenem učnem načrtu. Strokovni svet Republike Slovenije za splošno izobraževanje je na seji dne, 30.5.2012 sprejel sklep št. 013-29/2012/22 o potrditvi učbenika.

Mladega glasbenika v svet kljunaste flavte popelje zgodba o Tinki in Tončku, ki na sodoben način usvajata igro na kljunasto flavto. Vsebinsko bogata in privlačna snov, popestrena s prikupnimi ilustracijami, učenca še dodatno motivira za igranje inštrumenta. Vsebine so razporejene po težavnosti, tako da lahko pedagog učinkovito izbira med glasbenim gradivom (od slovenskih ljudskih pesmi do skladb različnih avtorjev, s poudarkom na baročni literaturi).

Izjemna dragocenost in kakovost učbenika je opremljenost skladbic z drugim, spremljevalnim glasom, ki otroka že ob prvem stiku s kljunasto flavto uvaja v skupinsko muziciranje, najprej z učiteljem in nato s svojimi vrstniki.

Nauči se igrati piščal. A samo nadarjenost ne bo dovolj, pri učenju boš potreboval veliko vaje, vztrajnosti in ljubezni.

Leto izida: 2012

Število strani: 125

ISBN/EAN: 9790709008223

Mere izdelka: 31 x 23,5

Vezava: Mehka

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Knjige istega avtorja

Otroci-ki-berejo_Blok
Beremo

Z branjem se otroci razvijajo v misleča in empatična bitja

Branje je ena ključnih zmožnosti, ki jih potrebujemo v vsakdanjem življenju. V poklicnem in osebnem. Za pridobivanje in za užitek.

Spoznajte revijo Ciciban

Pogovor z urednico Nano Kisel

Spoznajte Moj planet

Urednica Maja Bajželj o reviji

UcimSe.com

Računalniške igrice usklajene z učnimi načrti? Seveda!

Na portalu Učimse.com.

Menu