Unovčite BON21 za knjižna darila v trgovinah Mladinske knjige

Unovčite BON21 za knjižna darila v trgovinah Mladinske knjige

Nova knjižna dela s področja priročniške literature za odrasle

Datum objave:

Pri Mladinski knjigi so izšla štiri nova knjižna dela s področja priročniške literature za odrasle, ki bodo zagotovo pritegnila vašo pozornost.

 

Darilo divjine

Nemška avtorica Elli H. Radinger, ki je z uspešnicama Modrost volkov in Modrost starih psov očarala tudi slovenske bralce, se predstavlja s svojo najnovejšo knjigo Darilo divjine. Gre za čudovit preplet izkušenj in spoznanj, kaj se lahko ljudje, bolj kot kadar koli prej odtujeni od narave, od te iste narave oz. divjine naučimo.   
 

Darilo divjine
Darilo divjine
Elli H. Radinger

Divjina je v nas globoko zakoreninjena: izziva nas, nas krepi, pomirja in odpira srca. Elli H. Radinger pripoveduje čarobne zgodbe o tem, s čim vse nas obdaruje divjina: pustolovščinami, sproščenostjo, čudenjem, mirom, temo, medsebojno bližino, vztrajnostjo, zaupanjem, a tudi skromnostjo in strahom.

 

Človeško telo

Eden najbolj priljubljenih piscev poljudne znanosti Bill Bryson, avtor znamenite uspešnice Kratka zgodovina skoraj vsega, v novi knjigi Človeško telo na zanimiv in tudi humoren način razkriva na tisoče nalog, ki jih mora opraviti naše telo, da lahko živimo iz dneva v dan. 
 

Človeško telo
Človeško telo
Bill Bryson

Bill Bryson, briljanten avtor znamenite uspešnice Kratka zgodovina skoraj vsega, nas v novi knjigi popelje na fantastično popotovanje po skupku 37 bilijonov celic, imenovanih človeško telo. S svojim zanimivim pisanjem ves čas dokazuje, kako veličastno je naše telo, in humorno nagovarja, naj ga tudi bolj cenimo.

 

Cvetenje

Knjiga Cvetenje mlade avtorice Anamarije Lukovac prinaša zgodbe o odraščanju mlade ženske, ki si zastavlja vprašanja, na katera iščemo odgovore pravzaprav vse življenje: kako se dobro počutiti v svoji koži, kaj pomeni biti ženska v sodobnem svetu, kako se spopasti z anksioznostjo pa tudi nezaposljivostjo … 

Cvetenje
Cvetenje
Anamarija Lukovac

Anamarija Lukovac, priljubljeno pero Cosmopolitana, ki je več kot šest let pisala kolumne za to znano revijo, je svoja najboljša besedila skupaj z novimi, še neobjavljenimi, zbrala v knjižni izdaji.

 

Kdo sem?

Priročnik Kdo sem? avtorice Haulwen Nicholas prinaša 25 znanih in znanstveno utemeljenih psiholoških testov, ki na preprost način razkrivajo različne vidike naše osebnosti. Koristno orodje in priljubljeno razvedrilo.   

Kdo sem?
Kdo sem?
Haulwen Nicholas

Kakšne barve je vaša osebnost? Kako se soočate s konflikti? Kako se najlažje sporazumevate? Ste nevrotični ali stabilni? Ste iskreni do sebe? Malo je ljudi, ki še niso rešili osebnostnega testa v kakšni reviji ali na spletu – in se ob tem niso tudi zabavali.

Menu