Vabljeni v trgovine Mladinske knjige. Blizu smo >

Belma za izobraževalni komplet Nande 1

Mednarodno priznanje za komplet učnih gradiv za prvošolce

Datum objave:

Izobraževalni komplet za prvošolce Nande 1 je dobil prestižno mednarodno priznanje, srebrno nagrado Belma.

Moj Nande 1

Izobraževalni komplet za prvošolce Nande 1

V  sklopu frankfurtskega knjižnega sejma so včeraj razglasili prestižne nagrade BELMA za najkakovostnejša učna gradiva, ki nastanejo v državah Evrope. V kategoriji učnih gradiv za otroke do 7. leta starosti je srebrno nagrado dobil celovit komplet učnih gradiv za prvošolce Moj Nande 1, ki je izšel pri Mladinski knjigi.
Po mnenju mednarodne žirije strokovnjakov so nagrajena gradiva model, ki bi mu morala slediti ostala učna gradiva v Evropi. 
 

Nande 1 - Belma

Učenje, ki v središče postavlja aktiven pouk

Izobraževalni komplet Moj Nande 1 vsebuje samostojne delovne zvezke za vse tri temeljne predmete: slovenščino, spoznavanje okolja in matematiko.

Učno gradivo v središče postavlja gibanje, igro, ustvarjalnost, učenje na podlagi lastnih izkušenj, aktiven pouk in dinamiko.

Tiskana gradiva dopolnjuje digitalna podpora z interaktivnimi nalogami na izobraževalnem portalu Mladinske knjige ucimse.com, ki je pred kratkim dobil visoko mednarodno priznanje Comenius-EduMedia-Award 2020
 

Izjemna avtorsko-uredniška ekipa

Novo linijo sodobnih učnih gradiv za 1. razred, ki uvaja sveže didaktične pristope in upošteva razvojne potrebe otrok, je razvila izjemna avtorsko-uredniška ekipa iz Mladinske knjige v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki ter 96 učitelji evalvatorji. 

Ekipa Moj Nande 1

Sedijo: dr. Marina Rugelj, Vanja Jovićević, dr. Alenka Kepic Mohar, Aleksandra Lutar Ivanc; 
Stojijo: dr. Vida Manfreda Kolar, Darija Peternelj, Hema Vasle, dr. Alenka Rot Vrhovec, Tihana Kurtin Jeraj, Barbara Jenko, Vanja Potočar; 
Manjkata: mag. Alenka Lukaček, Simona Gomboc
 

Izjava urednice Tihane Kurtin Jeraj

"Prestižna mednarodna nagrada Belma nas je potrdila v prepričanju, da učenci potrebujejo sodobna učna gradiva, ki upoštevajo in zadovoljujejo njihove razvojne in učne potrebe. Uvajanju učenja z gibanjem in skozi igro smo dodali še vsebine, ki učencem omogočajo razvoj in krepitev miselnih in ustvarjalnih zmožnosti. Vse to omogoča učiteljem raznolik, aktiven in dinamičen pouk, učencem pa usvajanje novih znanj na način, ki jim je najljubši – skozi aktivnosti in igro. Učni komplet Moj Nande 1 je plod tesnega sodelovanja z izjemno avtorsko skupino, zunanjimi strokovnjaki in številnimi učitelji, ki so z nami delili svoje strokovno znanje in bogate izkušnje ter tako prispevali k pomembni zgodbi o uspehu."
 

Podrobnejša predstavitev kompleta Nande 1

 

 

Dodatne informacije

 

Botticelli - Rojstvo Venere
Unikatna knjižna mojstrovina

Sijajni Botticelli

Dragocena knjiga za ljubitelje likovne umetnosti, bibliofile, poznavalce in zbiratelje umetniških del ter umetnostne zgodovinarje.

O-skupini_Emka_Blok
Emka.si

Naša spletna knjigarna je največja v Sloveniji.

Preverite.

Bi en dim?
Zdravo življenje
Svet knjige_Blok
Svet knjige

Knjižni klub z najdaljšo tradicijo in največ člani

Preverite.

Menu