Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Piki Jakob

Moj prijatelj Piki Jakob

Uživajte ob dogodivščinah legendarnega plišastega medveda z modro pentljico, ki hodi v medvedjo šolo.

Medvedja legenda

Priljubljena slikanica Kajetana Koviča in ilustratorke Jelke Reichman Moj prijatelj Piki Jakob je prvič izšla leta 1972. Ob dogodivščinah plišastega medveda, ki ne živi v gozdu, ampak v bloku in hodi celo v medvedjo šolo, igra šah in je francosko solato, pa uživajo vedno nove generacije otrok. 
 

Bližina, prisrčnost in humor

Zgodbe o Pikiju Jakobu so tople, navihane, igrive in humorne. Domišljijo mojstrsko prepletajo z otroškim vsakdanjikom, da otrok prigode zlahka poveže s svojim življenjem: s stvarmi, ki jih mora, a jih raje ne bi; s stvarmi, ki bi jih še kako rad, a jih »ne sme«, s stvarmi, ki jih včasih težko razume ali jih razume po svoje.

Piki jakob

Maskota Piki Jakob na obisku

Piki Jakob je malčkom v vrtcu ali šolarjem razredne stopnje pričaral nepozaben dan. Priredil je pravo medvedje rajanje, da so sami ali s starši še raje prebirali zgodbe o njegovih medvedjih prigodah. Morda kmalu spet pride na obisk.

S Pikijem Jakobom beremo in se igramo

Piki Jakob
Moj prijatelj Piki Jakob

Legendarna slikanica Kajetana Koviča in Jelke Reichman, s katero se je pred petimi desetletji vse začelo. Več kot 75.000 natisnjenih izvodov.

Piki Jakob
Medvedja mamica

Ena od najbolj priljubljenih zgodb iz slikanice Moj prijatelj Piki Jakob tudi kot samostojna velika slikanica z novimi podobami Jelke Reichman.

Piki Jakob
Zložljiva kartonka

Ljubka kartonka za najmlajše s priljubljenim medvedom – za stiskanje v naročju staršev, občudovanje podob in bogatitev besedišča.

Piki Jakob
Moj prijatelj Piki Jakob – kocke

Zabavaj se s kockami in sestavi šest različnih podob iz knjige Piki Jakob. Pripoveduj o medvedjih dogodivščinah in vragolijah.

Piki Jakob
Moj prijatelj Piki Jakob – sestavljanka

Le kaj bo nastalo iz teh zanimivih pisanih koščkov? Kar 60 jih je! Hitro na delo. Sestavi Pikija Jakoba in njegove medvedje prijatelje!

Piki Jakob
Moj prijatelj Piki Jakob – spomin

Le kje se skriva čisto enak Piki Jakob? Kaj pa drugi medvedki? Poišči si nasprotnika in tekmujta v odkrivanju parov. Skupaj jih je 24.

Piki jakob
Moj prijatelj Piki Jakob – skodelica

Privošči si čaj, mleko ali kakav v skodelici s Pikijem Jakobom. Ker je spravljena v lični darilni škatli, jo lahko podariš tudi prijatelju.

Piki Jakob
Darilne vrečke Piki Jakob

Dobremu prijatelju radi podarimo kaj lepega. Darilne vrečke s Pikijem Jakobom so kot nalašč, da vanje spraviš knjigo. In kaj sladkega.

Piki Jakob
Moj prijatelj Piki Jakob – voščilnica

Zaželi prijatelju polno medvedjih dogodivščin, veliko medvedjega smeha, zajeten kos medvedje sreče, oblilo medvedjega poguma …

Vsa ponudba ni vedno na voljo v vseh poslovalnicah. Za več informacij povprašajte v najbližji trgovini Mladinske knjige.

https://www.emka.si/webapp/wcs/stores/servlet/SearchDisplay?categoryId=&storeId…
Za starše

Naj s Pikijem Jakobom raste tudi vaš otrok

Uživajte skupaj ob dogodivščinah plišastega medvedka in njegove druščine. Bogat izbor knjig in drugih izdelkov s Pikijem Jakobom vas čaka v knjigarnah Mladinske knjige in na emka.si.

 

 

 

https://www.ciciklub.si/
Otroški knjižni klub

Vabljeni v Ciciklub

Skrbno izbrane knjige za malčke, šolarje in starše vas v Ciciklubu čakajo od 20 do 60 % ugodneje. Včlanite se in berite z otrokom. 

 

 

 

Menu