Še do 30. 6. lahko v trgovinah Mladinske knjige unovčite BON21.

Še do 30. 6. lahko v trgovinah Mladinske knjige unovčite BON21.

Planet_brez_odpadkov-naslovnica

Planet brez odpadkov

smeti, recikliranje in varovanje okolja

Jess French

Knjiga je polna zanimivih zamisli, kako lahko pomagamo, da bi bil naš planet boljši. V njej izvemo, kako lahko celo z najmanjšo, najbolj preprosto spremembo dosežemo ogromno.

S skoraj vsemi dejavnostmi ustvarjamo odpadke, ki pa so za planet zelo škodljivi. Knjiga odkriva in obravnava vse vrste odpadkov – od ostankov hrane, elektronskih odpadkov, plinov iz tovarn in starih naprav, »večno« plastiko – pa tudi, kako lahko poskušamo težavo zmanjšati, obnavljamo energijo in varujemo naravo.

Izdelana je iz odgovorno pridelanih materialov in natisnjena s sojinimi barvili.

 

Jess French je britanska televizijska osebnost veterinarka in avtorica. Je voditeljica TV oddaje Minibest Adventure na CBeebies. Je dobitnica nagrade Jane Goodall Global Youth Leadership 2010 za vzpostavitev otroškega programa z okoljsko problematiko.

 

»Priporočamo, da knjigo prelistate skupaj z otroki in skupaj preizkusite zamisli, kako bi preprečili nastajanje odpadkov, jih preoblikovali in uporabili za drugačen namen, na kakšen način bi prihranili energijo in spodbudili še druge k varovanju narave.« - Vzajemnost

»Knjigo prelistajte z otroki in preizkusite zamisli, kako bi preprečili nastajanje odpadkov, jih preoblikovali in uporabili za drugačen namen, kako bi prihranili energijo in spodbudili še druge k varovanju narave.« - Sonja Javornik, Vklop & Stop

Leto izida: 2020

Število strani: 72

ISBN/EAN: 9789610155874

Mere izdelka: 216 x 276 mm

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Prevajalec: Katarina Rotar

Lestvica

Najbolj prodajane knjige za otroke in mladino

Preverite seznam najbolje prodajanih knjig za najmlajše maja 2022.

Maček Muri

Pobarvanke mačka Murija in prijateljev

Gremo delat?!

Razveselite otroke z ljubkimi živalskimi prijatelji

Predstavljamo vam nove izdelke Kooks.

Menu