Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kdo sem?

Kdo sem?

25 testov, ki razkrivajo vašo osebnost

Haulwen Nicholas

Z reševanjem osebnostnih testov, zbranih v knjigi, lahko spoznajte sebe, raziščite skrite kotičke svoje osebnosti in se soočite z lastnimi močnimi in šibkimi točkami, predvsem pa – poskrbite zase. 

Za zabavo, a tudi v razmislek

Malo je ljudi, ki še niso rešili osebnostnega testa in se ob tem niso vsaj malo zabavali. Vprašalniki, zbrani v knjigi Kdo sem?, pa niso namenjeni samo razvedrilu, ampak so (tudi) orodje, s katerim si lahko ogledate najrazličnejše plati svoje osebnosti in ob tem premislite, kako bi bolje poskrbeli zase.

V Dobrih zgodbah lahko rešite test Ste iskreni do sebe?
 

Znana avtorica

Haulwen Nicholas, znana britanska avtorica prispevkov in knjig o popularni psihologiji, je v knjigi Kdo si?, zbrala 25 najbolj zanimivih in uporabnih osebnostnih testov, v katerih se je oprla na številne uveljavljene teorije osebnosti. Na začetku vsakega testa te temelje na kratko predstavi, nato pa v testu ponudi svojo – sodobnejšo in aktualnejšo – različico osebnostnega testa.
 

Vse, kar vas zanima

Kakšne barve je vaša osebnost? Kako se soočate s konflikti? Ste vodja ali sledilec? Kje se skriva vaša ustvarjalnost? Se znate vživeti v druge? Kam naj usmerite svoje življenje?

V zbirki osebnostnih testov boste našli kompleksne in že uveljavljene teste, ki temeljijo na Feudovih in Jungovih teorijah, nevrolingvističnem komunikacijskem modelu in znanih modelih Myers Briggs® in Insights®. Za razvedrilo in sprostitev pa lahko izberete tudi tiste zabavnejše in lahkotnejše ter, na primer, ugotovite: katera žival je vaša vodnica, katera vadba vam najbolj ustreza in kateremu astrološkemu znamenju ste najbližje …  
 

Priljubljeni tudi v podjetjih

Ste vedeli, da vse več podjetij in organizacij uporablja osebnostne teste? Z njimi si pomagajo pri oblikovanju ekip, reševanju sporov in izboljšanju komunikacije. Marsikje jih uporabijo tudi pri tako pomembnih odločitvah in premislekih, kot so razgovori za službo ali odločitvah za napredovanje. 
 

Kažipot do spoznanj o sebi

Avtorica knjige Kdo sem? v uvodu zapiše, da so osebnostni testi zanjo orodje, ki ji iz dneva v dan pomaga rasti in se razvijati. »Tudi v prihodnje bodo svojevrsten kažipot k spoznanjem, kaj mi ustreza, od kod naj črpam energijo, kje lahko napredujem in si krepim samozavest,« pravi. Tako jih lahko razumete in rešujete tudi bralci – kot prijetno razvedrilo, ob katerem pa boste gotovo odkrili kaj novega, zanimivega in koristnega. 

Leto izida: 2021

Število strani: 144

ISBN/EAN: 9789610161363

Mere izdelka: 18,9 x 21,6 x 1,2 cm

Vezava: Mehka

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Priporočamo vam tudi

Esther Perel, avtorica knjige Eros v ujetništvu (foto Karen Harms)

Esther Perel o ljubezni, intimnosti in skokih čez plot

Ugledna psihoterapevtka je mojstrica odrskega nastopa. Poslušalcem predava o ljubezni, seksu, intimnosti in nezvestobi.

nezvestoba do groba
Esther Perel

Poskusna zvočnica: Mož z imenom Ove

Pogovori, ki so mi spremenili zivljenje-naslovnica 1920 x1344 p 1

Poskusno branje: Pogovori, ki so mi spremenili življenje

Sapramiška
Dobre zgodbe

Kateri pravljični junak si?

Preveri, kateremu pravljičnemu junaku si najbolj podoben.

Menu