Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Kakovostne zvočnice in e-knjige na: logo

Ena 1100 px

Ena

Fantastične jedi iz ene posode

Jamie Oliver

Fantastične jedi iz ene posode

Njegove kuharice v ospredje postavljajo preproste sestavine in tudi tokrat je tako. 120 receptov, ki jih pripravite v enem loncu, ponvi ali pekaču se vrti okrog vsakdanjih sestavin, ki pa v pravi kombinaciji pričarajo gurmansko izkušnjo.

Slastno in za vsak žep

Knjiga je polna cenovno ugodnih jedi, ki si jih lahko privoščite kadarkoli, po dolgem delavniku ali med vikendom. Jedi so primerne za vso družino, za mesojedce, vegetarijance in vegane. V njih bodo uživali kuharski mojstri, s svojo enostavnostjo pa morda prepričajo kakšnega novinca, da pripravi svojo prvo večerjo za prijatelje.

Enostavno in pregledno za uporabo

Knjiga je polna čudovitih fotografij, recepti so predstavljeni pregledno in enostavno. Vsak recept ima največ 8 sestavin, ki so slikovno prikazane na robu strani z receptom. Recepti so razdeljeni na 9 poglavij: testenine v ponvi, vegi dobrote, super piščanec, jajčni užitki, burgerji in opečenci, slastne ribe, cenimo meso, kuhamo na zalogo, sladice. Knjiga vključuje poglavja o kuhinjskih pripomočkih, sestavinah ter hranilnih vrednostih obrokov.

O avtorju

Jamie Oliver že dobrih 20 let razvaja naše brbončice in tudi tokrat ne razočara. Kuhati je začel pri osmih letih v pubu svojih staršev v Essexu. Njegova televizijska in pisateljska kariera se je začela leta 1999 s serijo Goli kuhar. Podpisal se je že pod 23 svetovnih uspešnic, med njimi so: Kuhinja do nazga, Srečna kuhinja, Nepreklicno Jamie, 30 minut za kosilo, 15 minut za obrok, Superhrana za vsak dan in novostjo Ena.

Leto izida: 2023

Število strani: 312

ISBN/EAN: 9789610169147

Mere izdelka: 19,5 x 25,3 x 0,9 cm

Vezava: Trda

Datum izida:

Založba: Mladinska knjiga Založba

Urednik: Nina Žitko Pucer

Prevajalec: Srđan Milovanović

Zbirka: Izven - Poljudna Za Odrasle

Knjige istega avtorja

Priporočamo vam tudi

Najbolj prodajane knjige za odrasle

Vas zanimajo naslovi z vrha lestvic?

Kozma Ahačič

Kozma Ahačič: Zapuščina protestantov kot gonilo razvoja duhovnosti

Vstopite v veličastni svet knjižnih ilustracij

Sladoled

Poletje je čas za sladoled

Sladke razvade postrezite v skodelicah Easy Life

Menu